ΤΟΠΙΚΑ

Ενισχύεται με προσωπικό 36 ατόμων η ΔΕΥΑΜΒ

ενισχύεται-με-προσωπικό-36-ατόμων-η-δευα-402476

Ανάσα για τη ΔΕΥΑΜΒ, η οποία αναμένεται να ενισχυθεί με προσωπικό 36 ατόμων που θα στελεχώσουν τις υπηρεσίες της που είναι αποδεκατισμένες.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της επιχείρησης πρόκειται να προσληφθούν 36 άτομα διαφόρων ειδικοτήτων που θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους για το επόμενο χρονικό διάστημα.

Οι προσλήψεις θα είναι ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, οκτάμηνης διάρκειας και αναμένεται να ανακουφίσουν έστω και προσωρινά το πρόβλημα έλλειψης προσωπικού στην υπηρεσία. Σημειώνεται ότι με την ψήφιση των πρώτων μνημονίων, στη ΔΕΥΑΜΒ δεν έχει γίνει ούτε μία πρόσληψη, την ίδια ώρα που οι αποχωρήσεις λόγω συνταξιοδότησης των υπαλλήλων ήταν δεκάδες. Οι υπηρεσίες λειτουργούν με πολύ λιγότερο προσωπικό σε σχέση με αυτό που προβλέπεται από τον Οργανισμό της υπηρεσίας και για να βγουν οι βάρδιες και να καλύπτονται οι ανάγκες, καταβάλλονται υπερωρίες, οι οποίες επίσης βάσει Νόμου, περιορίστηκαν.

Την… πόρτα για την ενίσχυση των υπηρεσιών με προσωπικό, άνοιξε απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών που ενέκρινε για το 2015 τη σύναψη 332 συμβάσεων ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου σε Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου των Δήμων της χώρας, στα οποία εντάσσεται και η ΔΕΥΑΜΒ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΔΕΥΑΜΒ και βάσει της αξιολόγησης των αναγκών που υπάρχουν πρόκειται να προσληφθούν:

ένας πολιτικός μηχανικός ΠΕ, ένας χημικός ΠΕ, ένας βιολόγος ΠΕ, ένας μηχανολόγος μηχανικός Τ.Ε., δύο ηλεκτρολόγοι Τ.Ε., δύο πολιτικοί μηχανικοί Τ.Ε., ένας διοίκησης επιχειρήσεων Τ.Ε., δύο λογιστές Τ.Ε., ένας μηχανικός πληροφορικής Τ.Ε., τρεις ηλεκτρολόγοι Δ.Ε., δύο πρακτικοί μηχανικοί Δ.Ε., ένας ηλεκτροσυγκολλητής Δ.Ε., τέσσερις υδραυλικοί Δ.Ε. και 14 εργάτες Υ.Ε.

ΕΛ. ΧΑΝ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου