ΤΟΠΙΚΑ

Απεβίωσε ο πρώην αντιδήμαρχος Αργαλαστής Θεόδωρος Βαλασσάς

απεβίωσε-ο-πρώην-αντιδήμαρχος-αργαλα-401656

Εξέπνευσε σε κλινική της Θεσσαλονίκης όπου νοσηλευόταν

Εδωσε γενναία μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Απεβίωσε χθες σε ιδιωτική κλινική στη Θεσσαλονίκη όπου νοσηλευόταν ο πρώην αντιδήμαρχος Αργαλαστής Θεόδωρος Βαλασσάς. Ο άτυχος άνδρας έδινε μάχη με την επάρατο νόσο τους τελευταίους μήνες και υποβαλλόταν σε χημειοθεραπείες.

Ηταν συνταξιούχος υπάλληλος του ΟΤΕ. Στην Τοπική Αυτοδιοίκηση θήτευσε επί σειρά ετών. Επί δημαρχίας Μιλτιάδη Γαϊτανά υπηρέτησε τον πρώην καποδιστριακό Δήμο Αργαλαστής ως αντιδήμαρχος, αλλά και ως πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου.

Είχε κατεβεί ως υποψήφιος σύμβουλος και με πρώην κοινοτάρχες. Πάντοτε ήταν ένας από τους συμβούλους που συγκέντρωναν τις περισσότερες ψήφους. Ηταν ένας ακέραιος χαρακτήρας ιδιαίτερα γνωστός στην τοπική κοινωνία από την προσφορά και γι’ αυτό τύγχανε μεγάλης αναγνώρισης.

Είχε μία ανθρώπινη συμπεριφορά απέναντι στους συγχωριανούς τους, καθώς ενδιαφερόταν πάντοτε για την Αργαλαστή για την οποία αγωνιούσε να πηγαίνει μπροστά.

Με την Τοπική Αυτοδιοίκηση σταμάτησε να ασχολείται πριν από εννέα χρόνια, όμως για τον τόπο του δεν έπαψε να ενδιαφέρεται ποτέ.

Τα τελευταία χρόνια που κατοικούσε στο Λεφόκαστρο είχε ενεργό δράση μέσα από τον Εξωραϊστικό Σύλλογο της περιοχής.

«Είχε έντονο ενδιαφέρον για τη βελτίωση των υποδομών και είχαμε μεγάλη συνεργασία», είπε ο δημοτικός σύμβουλος Νοτίου Πηλίου Γιάννης Διανελλάκης, ο οποίος εξέφρασε τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Η κηδεία του αναμένεται να τελεστεί αύριο Σάββατο από τον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Αργαλαστής. Η ακριβής ώρα της εξόδιου ακολουθίας θα γνωστοποιηθεί σήμερα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου