ΤΟΠΙΚΑ

Ανθρωπιστική αποστολή του «Εσταυρωμένου» στη φυλακή Τρικάλων    

ανθρωπιστική-αποστολή-του-εσταυρωμ-400139

Μια ακόμη ανθρωπιστική αποστολή πραγματοποίησε ο «Εσταυρωμένος» για την ενίσχυση των απόρων κρατουμένων της φυλακής Τρικάλων, συνεχίζοντας την αδιάλειπτη δράση 26 ετών.

Με την έμπρακτη βοήθεια των εθελοντών-συνεργατών, υπάρχει πλήρης ετοιμότητα για τη στήριξη κάθε αιτήματος για βοήθεια.

Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με τη φυλακή των Τρικάλων, το Κέντρο Διαχείρισης Ανθρωπιστικής Βοήθειας (ΚΕ.Δ.Α.Β.) της Μητρόπολης Δημητριάδος-παράρτημα του «Εσταυρωμένου»- οργάνωσε και πραγματοποίησε προχθές μία ακόμη ανθρωπιστική αποστολή, για τη στήριξη των εκατοντάδων απόρων φυλακισμένων του σωφρονιστικού καταστήματος Τρικάλων.

Δύο συνεργάτες του «Εσταυρωμένου» παρέδωσαν στην αρμόδια κοινωνική υπηρεσία της φυλακής των Τρικάλων τα εξής: τριάντα ένα χαρτοκιβώτια με ενδύματα, εβδομήντα σεντόνια, είκοσι τέσσερις πετσέτες προσώπου, πενήντα μαξιλαροθήκες, έξι πουκάμισα, τέσσερις μπλούζες και δύο μπουφάν.

Η διοίκηση και οι κοινωνικοί λειτουργοί του καταστήματος, εξέφρασαν την ευγνωμοσύνη τους και τις ευχαριστίες προς τη Μητρόπολη Δημητριάδος και τον «Εσταυρωμένο» για τις κατ’ επανάληψη προσφορές τους υπέρ των απόρων φυλακισμένων του καταστήματος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου