ΤΟΠΙΚΑ

  Θρήνος για τον Βασίλη Ζαβαλίγκο που «έσβησε» στον ύπνο του  

θρήνος-για-τον-βασίλη-ζαβαλίγκο-που-400120

Σοκ στον Βόλο. «Εσβησε» στον ύπνο του στα 27 του χρόνια ο Βασίλης Ζαβαλίγκος. Τον άτυχο νέο βρήκε νεκρό χθες το μεσημέρι ο αδερφός του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 27χρονος υπέστη ανακοπή καρδιάς. Δεν αντιμετώπιζε ωστόσο χρόνια προβλήματα υγείας.

Ηταν ένας πολύ πρόσχαρος νέος, ιδιαίτερα αγαπητός στην παρέα. Εργαζόταν στην εταιρεία εκτυπώσεων της οικογένειας Αντωνίου, Antopack, στην Α’ ΒΙΠΕ Βόλου, μαζί με τον αδερφό του και παλαιότερα τον πατέρα του που έχει συνταξιοδοτηθεί.

Η καθημερινότητά του κυλούσε ήρεμα. Τίποτα δεν προμήνυε το άδοξο τέλος του 27χρονου. Εκανε όνειρα με τον αδερφό του Σταύρο, σχεδίαζε το μέλλον του μαζί με τους δικούς του ανθρώπους. Την περασμένη Παρασκευή αποχαιρέτησε τους συναδέλφους του στο εργοστάσιο της Antopack και επέστρεψε στο σπίτι του. Το Σάββατο συνομίλησε με τον αδερφό του και συνεννοήθηκαν για δουλειές που είχαν να κάνουν.

Χθες Κυριακή ο αδερφός του τον αναζήτησε τηλεφωνικά και επειδή δεν ανταποκρίθηκε ανησύχησε. Μετέβη στο σπίτι του, όπου βρήκε νεκρό τον άτυχο Βασίλη. Οπως ήταν φυσικό συγκλονίστηκε. Αδυνατούσε να πιστέψει πως ο αδερφός του δεν υπάρχει πια.

Η οικογένεια Ζαβαλίγκου βυθίστηκε σε βαρύ πένθος. Για δεύτερη φορά. Πριν από τρία χρόνια «έφυγε» από καρκίνο η μητέρα των δύο παιδιών. Από χθες η οικογένεια θρηνεί τον χαμό του 27χρονου.

Η είδηση του αιφνίδιου θανάτου του έχει προκαλέσει μεγάλη συγκίνηση στην τοπική κοινωνία.

Σοκαρισμένοι οι συνάδελφοί του ανήγγειλαν τον θάνατό του στα social media, εκφράζοντας βαθιά οδύνη για τον απροσδόκητο χαμό του.

Η κηδεία του άτυχου 27χρονου θα τελεστεί σήμερα στις 12 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Γενεθλίου του Τιμίου Προδρόμου (ΓΟΧ), Λόρδου Βύρωνος 275.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου