ΤΟΠΙΚΑ

Σύσκεψη για τις ανάγκες συντονισμού των λιμενικών αρχών της 4ης ΠΕ.ΔΙ.ΛΣ

σύσκεψη-για-τις-ανάγκες-συντονισμού-τ-39936

Σύσκεψη για τις ανάγκες του συντονισμού των λιμενικών αρχών της πραγματοποίησε η 4η Περιφερειακή Διοίκηση Λιμενικού Σώματος (4η ΠΕ.ΔΙ.ΛΣ) σήμερα στον Οργανισμό Λιμένος Βόλου.

Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε ενόψει της επερχόμενης θερινής περιόδου με τη συμμετοχή των προϊσταμένων των λιμεναρχείων Χαλκίδας, Βόλου, Αιδηψού, Σκιάθου, Στυλίδας, Καρύστου και Κύμης. Κατά τη διάρκειά της αναλύθηκαν τα κυριότερα θέματα που απασχολούν τις Υπηρεσίες και τέθηκαν στόχοι για την αποτελεσματικότερη εκτέλεση του έργου τους.

Η 4η ΠΕ.ΔΙ.ΛΣ με έδρα τον Βόλο έχει περιοχή ευθύνης τις ηπειρώτικες ακτές τις χώρας στους λιμένες όρμους, την κατά νόμο χερσαία περιοχή αρμοδιότητας του Λιμενικού Σώματος και την αντίστοιχη χωρική θάλασσα από τις εκβολές του χειμάρρου Παπαπούλι του Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας διατρέχουν το σύνολο της ακτογραμμής Μαγνησίας, Φθιώτιδας και Βόρειας Βοιωτίας μέχρι το Σέσι Γραμματικού Αττικής.

Επίσης στην περιοχή ευθύνης της ανήκουν η Εύβοια, η ν. Σκύρος, οι Βόρειες Σποράδες καθώς και πλειάδα νησίδων και βραχονησίδων. Στην 4Η ΠΕ.ΔΙ.ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ υπάγονται οι προαναφερόμενες λιμενικές αρχές με τα υποτεταμένα σε αυτές κλιμάκια.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου