ΤΟΠΙΚΑ

Σε αγώνα ταχύτητας ο ανάδοχος για το leader τουριστικής προβολής

σε-αγώνα-ταχύτητας-ο-ανάδοχος-για-το-leader-τ-398604

Εως τέλος Οκτωβρίου θα πρέπει να έχει παραδώσει όλο το πρωτογενές τουριστικό υλικό για να μη χαθούν πολύτιμοι πόροι

Δύο προσφορές κατατέθηκαν στο πλαίσιο του διαγωνισμού για την ανάδειξη του αναδόχου που θα αναλάβει το πρόγραμμα τουριστικής προβολής του Δήμου Βόλου, ύψους 99.000 ευρώ, που αφορά στη συλλογή πρωτογενούς υλικού. Την ερχόμενη Δευτέρα θα ανοίξουν οι προσφορές που κατέθεσαν οι δύο ενδιαφερόμενοι. Ο ανάδοχος όμως που θα προκύψει θα πρέπει να επιδοθεί σε αγώνα… ταχύτητας για την έγκαιρη παράδοση του υλικού για την τουριστική προβολή του Βόλου. Η προθεσμία εκπνέει στις 31 Οκτωβρίου και αυτό σημαίνει ότι ο ιδιώτης θα πρέπει μέσα σε ασφυκτικά χρονικά περιθώρια δύο μηνών να έχει ολοκληρώσει το project.

Το πρόγραμμα τουριστικής προβολής μέσω leader αφορά στη συλλογή πρωτογενούς υλικού και προωθητικές ενέργειες. Πρόκειται για πρόγραμμα ύψους 99.000 ευρώ, για το οποίο όμως ο χρόνος πιέζει.

Κανονικά το πρόγραμμα θα έπρεπε να είχε ολοκληρωθεί έως 30 Ιουνίου 2015. Ο Δήμος Βόλου ζήτησε και πήρε παράταση έως 31 Οκτωβρίου. Ωστόσο, ο διαγωνισμός για την ανάδειξη του αναδόχου, βγήκε άγονος την πρώτη φορά. Την ερχόμενη Δευτέρα θα ανοίξουν οι προσφορές που κατέθεσαν δύο ενδιαφερόμενοι κατά την επαναληπτική διαδικασία.

Σημειώνεται ότι το 70% των κονδυλίων καλύπτεται από το Υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, το 20% από το Δήμο Βόλου και το 10% από το Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου.

Μέσω του προγράμματος, ο ανάδοχος θα συλλέξει πρωτογενές υλικό όπως φωτογραφίες της περιοχής, βίντεο, θα γίνει τουριστική ιστοσελίδα και νέος τουριστικός οδηγός.

ΕΛ. ΧΑΝ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου