ΤΟΠΙΚΑ

Στόχος βανδάλων το Seatrack στην παραλία του Αναύρου

στόχος-βανδάλων-το-seatrack-στην-παραλία-του-397305

Στο στόχαστρο για μία ακόμη φορά το σύστημα Seatrack που παρέχει πρόσβαση στη θάλασσα στα άτομα με κινητικά προβλήματα στην παραλία του Αναύρου. Άγνωστοι προκάλεσαν ζημιά στο μηχάνημα, που τέθηκε εκτός από την προηγούμενη Κυριακή μέχρι χθες το πρωί, όταν και τέθηκε ξανά σε λειτουργία.

Η ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ που έχει αναλάβει εκ μέρους του Δήμου Βόλου τη συντήρηση του

συστήματος αυτόνομης πρόσβασης ατόμων με αμαξίδιο στη θάλασσα, μόλις διαπιστώθηκε η βλάβη έδωσε οδηγίες για την προμήθεια των απαραίτητων ανταλλακτικών για την αποκατάσταση της βλάβης.

Το μηχάνημα τέθηκε ξανά σε λειτουργία από χθες, με την ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ να ζητά δημόσια συγνώμη για την ταλαιπωρία των χρηστών του Seatrack.

Ερωτηθείς από τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο πρόεδρος του Συλλόγου Ατόμων με Κινητικά Προβλήματα «Ιππόκαμπος» Πέτρος Μπέλλος, έκανε λόγο για «ασυνείδητους που δεν σέβονται την ανάγκη όσων αντιμετωπίζουν κινητική αναπηρία να απολαμβάνουν τη θάλασσα όπως όλοι».

Σημειώνεται, τέλος, πως από την ερχόμενη εβδομάδα ξεκινούν επίσημα και τα μπάνια από τον Σύλλογο «Ιππόκαμπος» στην παραλία του Αναύρου, όπως γίνεται κάθε χρόνο αυτή την εποχή.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου