ΤΟΠΙΚΑ

Χωρίς σταγόνα νερού στην Αγία Παρασκευή

χωρίς-σταγόνα-νερού-στην-αγία-παρασκε-397017

Διαμαρτυρίες από κατοίκους που ετοιμάζονται για διάβημα στη ΔΕΥΑΜΒ

Χωρίς σταγόνα νερού επί δύο ημέρες κι ενώ επικρατούν υψηλές θερμοκρασίες έχουν μείνει κάτοικοι στη συνοικία της Αγίας Παρασκευής. Χθες, από τις 9 το πρωί έως και αργά το βράδυ, νοικοκυριά ακόμη και σε χαμηλούς ορόφους δεν είχαν καθόλου νερό. Το ίδιο συνέβη και την προηγούμενη.

Κάτοικοι που απευθύνθηκαν διαμαρτυρόμενοι στη ΔΕΥΑΜΒ, ενημερώθηκαν για τη μείωση της πίεσης στο δίκτυο, λόγω έλλειψης νερού και υπερκατανάλωσης.

Οπως μάλιστα σημείωναν την ίδια ώρα που ορισμένοι κάτοικοι δεν είχαν ούτε σταγόνα νερού, άλλοι που βρίσκονται πιο χαμηλά στη συνοικία πότιζαν τους κήπους τους. Η υδροδότηση επανήλθε μόνο για λίγες ώρες μεταξύ Τετάρτης αργά το βράδυ και Πέμπτης πρωί, οπότε και οι καταναλωτές, έσπευσαν να γεμίσουν κουβάδες με νερό για να έχουν για βασικές λειτουργίες του σπιτιού.

«Επί δύο ημέρες δεν έχουμε νερό. Ούτε για την τουαλέτα ούτε για ένα μπάνιο. Αυτό που ζούμε είναι τριτοκοσμικό. Θα έπρεπε να ληφθούν διαφορετικά μέτρα. Θα προχωρήσουμε σε διάβημα στη ΔΕΥΑΜΒ. Φέτος και χιόνι είχε και βροχοπτώσεις. Αυτό που συμβαίνει είναι ανεπίτρεπτο», ανέφερε αγανακτισμένος πολίτης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου