ΤΟΠΙΚΑ

    Στρογγυλό τραπέζι στην ΕΡΑ Βόλου    

στρογγυλό-τραπέζι-στην-ερα-βόλου-395521

Στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας ημέρας Ψυχικής Υγείας (10 Οκτωβρίου), ο Τομέας Ψυχικής Υγείας του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου Αχιλλοπούλειο πρόκειται να πραγματοποιήσει εκπομπή στην ΕΡΑ Βόλου, την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου στις 12:00 το μεσημέρι.

Οι συμμετέχοντες θα μιλήσουν για θέματα σχετικά με την ψυχολογική επιβάρυνση των ανθρώπων που νοσηλεύθηκαν λόγω Covid-19, των οικείων τους και του υγειονομικού προσωπικού που απασχολήθηκε στα Covid τμήματα, αλλά και την ψυχολογική υποστήριξη που αυτές οι ομάδες έλαβαν από τους επαγγελματίες Ψυχικής Υγείας του Νοσοκομείου.

Στην εκπομπή καταθέτουν τις απόψεις και τις εμπειρίες οι: Κουκουβίνη Ευτυχία, υπεύθυνη του Γραφείου Ψυχολόγων, Αβαγιανού Πηνελόπη, ψυχολόγος του Παιδοψυχιατρικού τμήματος, Μπεκιώτης Αλκιβιάδης, αποθεραπευθείς, μετά από νόσηση λόγω Covid-19, Μωραίτου Ιωάννα, ψυχολόγος του Κέντρου Ψυχικής Υγείας, Μάνδρος Χαράλαμπος, ιατρός, επιστημονικά υπεύθυνος των κλινικών Covid και Μιχολίτση Μαρία, νοσηλεύτρια, συντονίστρια σε δύο κλινικές Covid. Θα συντονίσει η υποδιευθύντρια Νοσηλευτικής του Τομέα Ψυχικής Υγείας Χρυσάνθη-Βασιλική Κορώνη.

Οι ακροατές μπορούν να συντονιστούν στην ΕΡΑ ΒΟΛΟΥ στους 100,7 και 101,2 στα FM και διαδικτυακά στη σελίδα για να παρακολουθήσουν την εκπομπή.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου