ΤΟΠΙΚΑ

Ο Πρόεδρος του ΟΣΕ στο Βόλο

ο-πρόεδρος-του-οσε-στο-βόλο-394834
Θα συμμετάσχει σε σύσκεψη στο Δημαρχείο για ζωτικά θέματα της πόλης
Στο Βόλο θα βρίσκεται μεθαύριο Παρασκευή, έπειτα από πρόσκληση του Δημάρχου Βόλου κ. Πάνου Σκοτινιώτη, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΣΕ κ. Παναγιώτης Θεοφανόπουλος, συνοδευόμενος από κλιμάκιο αρμοδίων υπηρεσιακών παραγόντων.
Σε συνέχεια της πρόσφατης συνεργασίας που είχε με τον κ. Σκοτινιώτη στα κεντρικά γραφεία του ΟΣΕ στην Αθήνα, ο κ. Θεοφανόπουλος θα συμμετάσχει σε σύσκεψη για την αντιμετώπιση ζωτικών θεμάτων της πόλης του Βόλου και της ευρύτερης περιοχής, αρμοδιότητας του ΟΣΕ, όπως η ηλεκτροκίνηση της σιδηροδρομικής γραμμής Βόλου-Λάρισας, η ισόπεδη διάβαση της οδού Παγασών, η επέκταση της σιδηροδρομικής γραμμής στο λιμάνι μέχρι τον γ΄ προβλήτα, η τοποθέτηση ελαστικών ταπήτων σε διαβάσεις εντός της πόλης κ.α.
Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο Βόλου, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, την Παρασκευή τη 1 το μεσημέρι. Έχουν κληθεί να συμμετάσχουν οι Βουλευτές του Νομού, Ρ.Ζήση – Β’ Αντιπρόεδρος της Βουλής, Κ.Καρτάλης, Θ.Νάκος, Απ.Νάνος και Π.Μαρκάκης, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ.Αγοραστός, ο Πρόεδρος και ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΛΒ Α.Ε. Ι.Πρίγκος και Δ.Θεοδώρου, ο Πρόεδρος Επιμελητηρίου Μαγνησίας Α.Μπασδάνης, ο Πρόεδρος Τμήματος Νομού Μαγνησίας του ΤΕΕ Σ.Αναγνώστου, ο Πρόεδρος Εκτελεστικής Επιτροπής ΣΒΘΚΕ Α.Παπαδούλης, ο Πρόεδρος Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Βόλου Ν.Πρίντζος, ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Βόλου Θ.Παπαδημόπουλος, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Σιδηροδρομικών Θεσσαλίας Δ. Νικολάου και οι επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου Ζ.Μακρή και Μ.Πατσιαντάς.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου