ΤΟΠΙΚΑ

Συμπλοκές σε φοιτητικό πάρτι

συμπλοκές-σε-φοιτητικό-πάρτι-393582

Διακομιδή δέκα ατόμων στο Νοσοκομείο, τρία εκ των οποίων με θλαστικά τραύματα

Με σοβαρά επεισόδια έπεσε τις πρώτες πρωινές ώρες η «αυλαία» του ετήσιου φοιτητικού πάρτι, που διοργανώθηκε από το Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στο Πεδίον του Αρεως, στον εξωτερικό χώρο της πανεπιστημιακής σχολής.

Συμπλοκές και τραυματισμοί, σε απόσταση αναπνοής από το τραπεζικό υποκατάστημα, στο οποίο μία περίπου ώρα νωρίτερα έγινε στόχος επίθεσης με μολότοφ και πέτρες. Δύο γεγονότα, τα οποία σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, οι αστυνομικές αρχές δεν συνδέουν μεταξύ τους. Ωστόσο, με τις έρευνες να βρίσκονται σε εξέλιξη, τίποτε ακόμη δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Λίγο μετά τις 6 το πρωί στο χώρο του φοιτητικού πάρτι, από το οποίο είχαν περάσει εκατοντάδες άτομα, προκλήθηκαν συγκρούσεις, οι οποίες γενικεύτηκαν, με ξυλοδαρμούς, εκτόξευση αντικειμένων και κυνηγητό ακόμη και στους δρόμους. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η έκρυθμη κατάσταση δημιουργήθηκε για μικρή, σε σχέση με την έκταση των επεισοδίων, αφορμή. Αλλοι αναφέρουν ότι κατά λάθος από τα χέρια ενός ατόμου μπουκάλι έπεσε πάνω σε άλλον, ενώ σύμφωνα με άλλες πληροφορίες αιτία εκνευρισμού αρχικά αποτέλεσε η τιμή του ποτού.

Συνολικά, δέκα άτομα που συμμετείχαν στο φοιτητικό πάρτι μεταφέρθηκαν για τις πρώτες βοήθειες στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Αχιλλοπούλειου Νοσοκομείου Βόλου. Οι τρεις με θλαστικά τραύματα και οι επτά σε κατάσταση μέθης. Ολοι τους αναχώρησαν από το Νοσοκομείο χθες, μετά τις πρώτες βοήθειες και κανείς δεν χρειάστηκε να νοσηλευτεί.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου