ΤΟΠΙΚΑ

Κατεδάφιση κτιρίου που κόβει στη μέση δρόμο

κατεδάφιση-κτιρίου-που-κόβει-στη-μέση-39286

Ξεκίνησαν σήμερα οι εργασίες κατεδάφισης παλιού ακατοίκητου κτίσματος επί της οδού Αχιλλοπούλου με 54ου Συντάγματος ΕΛΑΣ, από συνεργεία του Δήμου Βόλου και με την επίβλεψη του ίδιου του δημάρχου κ. Αχιλλέα Μπέου.

Η κατεδάφιση του κτίσματος αυτού προκειμένου να διανοιχθεί ο δρόμος τον οποίο έκοβε στη… μέση αποτελούσε αίτημα των περιοίκων που τέθηκε προ μηνός περίπου στον κ. Μπέο. Εκτοτε ακολουθήθηκαν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες και οι διευθετήσεις με τους ιδιοκτήτες και έτσι το έργο ξεκίνησε και θα ολοκληρωθεί σε δέκα, περίπου, ημέρες.

Σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Βόλου, κ. Αχιλλέας Μπέος σημείωσε ότι “ήταν μια εκκρεμότητα ετών που οι προηγούμενοι, όπως όλα σε αυτή την πόλη, τα είχαν σκεφτεί και σχεδιάσει, αλλά ήρθα εγώ για να τα κάνω. Το γνωστό τους παραμύθι δηλαδή.

Πριν ένα, περίπου, μήνα πέρασα από δω, είδα την κατάσταση και διερωτήθηκα αν είμαι σε άλλη πόλη. Στη μέση του πουθενά ένα σπίτι. Τόσο άχρηστοι ήταν, δεν είχαν την ικανότητα να απαλλοτριώσουν το κτίσμα, να αποζημιώσουν τους ιδιοκτήτες και να διανοιχτεί ο δρόμος, προκειμένου να εξυπηρετηθεί ο κόσμος. Δέκα μέτρα δρόμος, κεντρικός, και ήταν υποχρεωμένοι μόλις έφθαναν εδώ να κάνουν το γύρο για να συνεχίσουν. Μιλάμε για ντροπή”.

“Αυτόν τον Βόλο ήθελαν, αλλά ο κόσμος αποφάσισε να κοιτάξουμε μπροστά. Το μέλλον. Σε δέκα ημέρες θα δοθεί σε κυκλοφορία ο δρόμος. Οι περίοικοι το βλέπουν και δεν το πιστεύουν. Αυτή είναι η σημερινή Δημοτική Αρχή και θα συνεχίσουμε έτσι”, κατέληξε στη δήλωσή του ο κ. Μπέος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου