ΤΟΠΙΚΑ

Το ταξίδι της ελπίδας ξεκίνησε: Εφτασε στη Βοστώνη ο μικρός Άγγελος

το-ταξίδι-της-ελπίδας-ξεκίνησε-εφτασε-392775

Στη Βοστώνη βρίσκεται από χθες Σάββατο ο πεντάχρονος Άγγελος από τον Βόλο για να υποβληθεί σε μία πολύ σοβαρή εγχείρηση, που θα του επιτρέψει να ατενίζει το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Η τεράστια κινητοποίηση που έγινε τόσο στον Βόλο όσο και σε ολόκληρη την Ελλάδα, «γέμισαν» τους κουμπαράδες αγάπης που είχαν στηθεί, και έτσι συγκεντρώθηκε το ποσό των 150.000 ευρώ που χρειαζόταν για να ταξιδέψει ο 5χρονος Άγγελος στο εξωτερικό.

Τον μικρό Άγγελο συνοδεύει η μητέρα του Έφη, η οποία μέσω των social media την Παρασκευή το βράδυ ευχαρίστησε όλο τον κόσμο για την αγάπη με την οποία περιέβαλε το παιδί της και συγκινημένη ανακοίνωσε πως ξεκίνησε το μεγάλο ταξίδι για τη σωτηρία του παιδιού της.

Ο Άγγελος είναι ένα παιδί μόλις πέντε ετών -το μικρότερο από τα τέσσερα παιδιά της οικογένειας της Έφης και του Κων. Καπουρτίδη- ο οποίος γεννήθηκε με σπάνια συγγενή καρδιοπάθεια, που μάλιστα, διαγνώστηκε προγεννητικά.

Τα πέντε αυτά χρόνια της ζωής του, οι γονείς του δίνουν καθημερινά τον αγώνα για να δουν υγιή τον μικρό Άγγελο. Όταν αποφάσισαν να δημοσιοποιήσουν το πρόβλημά τους, δεν περίμεναν και οι ίδιοι πως θα υπήρχε τόσο μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο. Η απλόχερη αγάπη που εισέπραξαν και η αλληλεγγύη μέσω της οικονομικής ενίσχυσης για να συμπληρωθεί το ποσό των 150.000 ευρώ, αποτέλεσαν «βάλσαμο» για τους γονείς, που με αναπτερωμένες ελπίδες πλέον περιμένουν την επάνοδο του 5χρονου παιδιού τους στην Ελλάδα και τον Βόλο.

Η επέμβαση έχει προσδιοριστεί να γίνει στις αρχές Αυγούστου στη Βοστώνη, και όπως είναι φυσικό ήδη οι ευχές όλων για ταχεία ανάρρωση και καλή επιστροφή, συνοδεύουν τον Άγγελο σε αυτή τη δύσκολη δοκιμασία.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου