ΤΟΠΙΚΑ

Σταμάτησαν την πεζοδρόμηση

σταμάτησαν-την-πεζοδρόμηση-391959

Ομάδα κατοίκων των Αλυκών σταμάτησαν συνεργεία του Δήμου Βόλου, όταν την περασμένη Παρασκευή το μεσημέρι, μετέβησαν στην περιοχή, προκειμένου να πεζοδρομήσουν την οδό Κάστορος.

Οι κάτοικοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα στη θέα των συνεργείων που πήγαν να τοποθετήσουν κορύνες για να κλείσει η πρόσβαση σε αυτοκίνητα και δίκυκλα και ζήτησαν από τους υπαλλήλους να μην προχωρήσουν στις εργασίες.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Εξωραϊστικού Συλλόγου Ν. Παγασών, κ. Κων. Βιδανόπουλο, σήμερα το πρωί, πρόκειται να καταθέσει αίτημα στο Δήμο Βόλου για να πάρει απάντηση πότε λήφθηκε απόφαση για πεζοδρόμηση της συγκεκριμένης οδού. Ο ίδιος επικαλείται τις υπογραφές 142 κατοίκων που δεν θέλουν να κλείσει ο δρόμος, που συνδέεται με πέντε ακόμη οδικούς άξονες και οδηγεί στο 27ο Δημοτικό Σχολείο Βόλου.

Υπογραμμίζει ότι στις Αλυκές οι πεζοδρομήσεις των οδών γίνονται χωρίς πρόγραμμα, με αποτέλεσμα να δυσχεραίνει η λειτουργία της περιοχής. Αντιθέτως υποστηρίζει ότι στη Λεμάν, που είναι χαρακτηρισμένη πεζόδρομος, στο τμήμα της μπροστά στο δημοτικό αναψυκτήριο, έχουν πρόσβαση μηχανάκια και αυτοκίνητα, με αποτέλεσμα κάτοικοι και επισκέπτες να μην μπορούν να απολαύσουν μία βόλτα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου