ΤΟΠΙΚΑ

Φλεγόμενο Ι.Χ. εν κινήσει…

φλεγόμενο-ι-χ-εν-κινήσει-391663

Με φλεγόμενο προφυλακτήρα Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο κινούταν χθες στην οδό Δημητριάδος με την οδηγό να έχει αντιληφθεί έγκαιρα τη φωτιά. Το περιστατικό σημειώθηκε στις 2.15 το μεσημέρι στο ύψος της Δημητριάδος που διασταυρώνεται με την οδό Σκενδεράνη. Σήμανε την άμεση κινητοποίηση των διερχόμενων πολιτών καθώς ήταν ώρα αιχμής και υπήρχε μεγάλη κίνηση στο εμπορικό κέντρο της πόλης, ενώ η κίνηση των οχημάτων διεξαγόταν με αργούς ρυθμούς.

Οι περαστικοί φώναζαν την οδηγό του Ι. Χ. να σταματήσει. Καθώς δυνάμωσαν οι φλόγες που έβγαιναν από τον προφυλακτήρα οι πολίτες την καλούσαν να σταματήσει και έτσι εκείνη ακινητοποίησε το όχημα δίχως να καταφέρει να σβήσει τη μηχανή. Άμεσα ειδοποιήθηκε η πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου και επί τόπου έσπευσαν δύο πυροσβεστικά οχήματα, τα οποία κατάφεραν να προσεγγίσουν το αυτοκίνητο παρά το μποτιλιάρισμα που είχε δημιουργηθεί, καθώς ενδιαφερόμενοι πολίτες διοχέτευσαν την κίνηση των οχημάτων στην οδό Ιάσονος μέσω της Σκενδεράνη.

Εξι συνολικά πυροσβέστες ξεκίνησαν χωρίς χάσιμο χρόνου ρίψεις νερού και έσβησαν γρήγορα την πυρκαγιά, ενώ η οδηγός πανικοβλημένη είχε ήδη βγει από το αυτοκίνητο χωρίς να έχει καλά – καλά συνειδητοποιήσει τι είχε συμβεί. Πολίτης που είδε το περαστικό και κάλεσε την Πυροσβεστική δήλωσε: «Προχωρούσε η κυρία. Της έλεγα να σταματήσει καθώς είχε πάρει το αυτοκίνητο φωτιά. Δεν φαινόταν να ακούει. Τελικά σταμάτησε όμως και μετά δεν μπορούσε να σβήσει τη μηχανή». Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου το Ι.Χ. υπέστη ζημιές ύψους 1.500 ευρώ. Το Ανακριτικό συνεχίζει την προανάκριση για τα αίτια εκδήλωσης της φωτιάς.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου