ΤΟΠΙΚΑ

Οι 12 νέοι αντιδήμαρχοι Βόλου

οι-12-νέοι-αντιδήμαρχοι-βόλου-391038

Ανακοινώθηκαν και επισήμως, με ανάρτηση της σχετικής απόφασης του δημάρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου στη Διαύγεια, οι νέοι αντιδήμαρχοι για την περίοδο από 1-10-21 έως και 30-9-22, επιβεβαιώνοντας πλήρως το ρεπορτάζ του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ για τον ανασχηματισμό στον δήμο Βόλου.

Σύμφωνα με την απόφαση ορισμού, οι αντιδήμαρχοι αυξάνονται σε 12 από 11 που ήταν, καθώς η αντιδημαρχία Τοπικής Ανάπτυξης – Επιχειρηματικότητας και Τουρισμού διαχωρίζεται.

Στις θέσεις τους παραμείνουν οι: Θάνος Θεοδώρου αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Ανδρέας Ζέρβας στην αντιδημαρχία Οικονομικών, Θανάσης Σταυρίδης αντιδήμαρχος Πολεοδομίας, Απόστολος Μαλαματίνης στην αντιδημαρχία Καθαριότητας, Νατάσα Μορφογιάννη στην αντιδημαρχία Δημοτικής Αστυνομίας, Χρήστος Στεφόπουλος αντιδήμαρχος δημοτικών κοιμητηρίων, Αργύρης Κοπάνας αντιδήμαρχος Περιφερειακών Ενοτήτων.

Οι αποφάσεις του δημάρχου, σύμφωνα με πληροφορίες, απηχούν κυρίως τη βούληση της δημοτικής αρχής να υπάρξει εναλλαγή σε ορισμένα «χαρτοφυλάκια» αντιδημαρχιών, χωρίς αυτό να σημαίνει πως εκείνοι που αποχωρούν δεν είναι πετυχημένοι στο έργο τους ή ότι δεν πρόκειται να επιστρέψουν σε θέση ευθύνης στην τελική ευθεία των εκλογών.

Αναλυτικά, σύμφωνα με την απόφαση του δημάρχου ορίζονται:

-Αντιδήμαρχος Καθαριότητας – Ανακύκλωσης και Πολιτικής Προστασίας Απόστολος Μαλαματίνης (ανανεώνεται η θητεία του).

-Αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών και Αξιοποίησης Δημοτικής Περιουσίας (Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής) Ανδρέας Ζέρβας (ανανεώνεται η θητεία του).

-Αντιδήμαρχος Πολεοδομικού Σχεδιασμού και Βιώσιμης Κινητικότητας Αθανάσιος Σταυρίδης (ανανεώνεται η θητεία του).

-Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης Απόστολος Ζαρκάδας Βεργής, στη θέση του Ευθ. Τζούνη.

-Αντιδήμαρχος Τοπικής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας (πρόεδρος Επιτροπής Ποιότητας Ζωής) Μιχαήλ Καπουρνιώτης, στη θέση του Αναστ. Μπατζιάκα.

-Αντιδήμαρχος Πρασίνου Γεώργιος Πράττος, στη θέση της Δέσποινας Κότογλου.

-Αντιδήμαρχος Ν. Ιωνίας και Δημοτικών Κοιμητηρίων Χρήστος Στεφόπουλος (ανανεώνεται η θητεία του).

-Αντιδήμαρχος Στρατηγικού Σχεδιασμού, Διοίκησης και Τεχνικών Υπηρεσιών Αθανάσιος Θεοδώρου (ανανεώνεται η θητεία του).

-Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού Δέσποινα Κότογλου, στη θέση της Γεωργίας Μποντού – Τοκαλή.

-Αντιδήμαρχος περιφερειακών ενοτήτων (Ν. Αγχιάλου, Αισωνίας, Αγριάς, Αρτέμιδας, Πορταριάς, Μακρινίτσας και Ιωλκού πλην της Δημοτικής Ενότητας Ν. Ιωνίας) Αργύριος Κοπάνας (ανανεώνεται η θητεία του).

Αμισθοι αντιδήμαρχοι

-Aντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας, Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων – Εκδηλώσεων Αναστασία Μορφογιάννη (ανανεώνεται η θητεία της).

-Αντιδήμαρχος Τουρισμού Γεωργία ΜποντούΤοκαλή.

Επισημαίνεται ότι ο Τάσος Μπατζιάκας αποχωρεί από την αντιδημαρχία Τοπικής Ανάπτυξης και Τουρισμού γιατί θα αναλάβει την προεδρία στον φορέα διαχείρισης του Πανθεσσαλικού Σταδίου. Εκτός χαρτοφυλακίου μένει ο Ευθ. Τζούνης.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου