ΤΟΠΙΚΑ

Ορίστηκαν οι αντιδήμαρχοι στον Δήμο Νοτίου Πηλίου

ορίστηκαν-οι-αντιδήμαρχοι-στον-δήμο-ν-390755

Νέα εποχή από σήμερα στο Δήμο Νοτίου Πηλίου. Με την ολοκλήρωση των χθεσινών δημαιρεσιών για την εκλογή νέου προεδρείου του δημοτικού συμβουλίου και των άλλων οργάνων και τον ορισμό των αντιδημάρχων που θα ανακοινωθούν επίσημα σήμερα, ξεκινάει η νέα τετραετία με τον δήμαρχο Μιχάλη Μιτζικό στο τιμόνι του Δήμου.

Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου εκλέχτηκε χθες ο Γιάννης Καλόγηρος, που προτάθηκε από τη δημοτική αρχή, ενώ σήμερα θα ανακοινωθούν οι αντιδήμαρχοι. Θέσεις ευθύνης αναλαμβάνουν οι: Δημήτρης Παρρησιάδης ως αντιδήμαρχος Οικονομικών, Αποστόλης Διανέλλος ως αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Νίκος Μαμμάς ως αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Μανώλης Γιαμαρέλος αντιδήμαρχος υπεύθυνος για το Τρίκερι και τα αδέσποτα και Γιάννης Ευαγγελάκης, αντιδήμαρχος Πρασίνου και Κοιμητηρίων.

Οσον αφορά το νέο προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου, συμμετέχουν όλες οι παρατάξεις πλην ΛΑΣ.. Ετσι μετά τις χθεσινές διαδικασίες η σύνθεση έχει ως εξής: Πρόεδρος εκλέχτηκε ο Γιάννης Καλόγηρος με 15 ψήφους, 9 λευκά και 2 αποχές ( δε συμμετείχε η παράταξη της ΛΑΣ). Αντιπρόεδρος εκλέχτηκε από τη μείζονα μειοψηφία ο Παναγιώτης Ξυράφης με 19 ψήφους, ενώ βρέθηκαν επίσης 6 λευκά, ενώ 2 απείχαν. Στη θέση του Γραμματέα εκλέχτηκε ο Δημήτρης Παντελής από την ελάσσονα μειοψηφία.

Στην Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Νοτίου Πηλίου με πρόεδρο τον δήμαρχο Μιχάλη Μιτζικό, εκλέχτηκαν επίσης οι Δημ. Παρρησιάδης, Απ. Διανέλλος, Εφη Γαρυφάλλου, Γιάννης Καλόγηρος ( από την πλειοψηφία) και Μιλτ. Παπαδημητρίου και Κων. Γραμμένος (από την αντιπολίτευση).

Στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής εξάλλου με πρόεδρο επίσης τον δήμαρχο Μιχάλη Μιτζικό, εκλέχτηκαν οι Νίκος Μαμμάς, Μανώλης Γιαμαρέλος, Βασίλης Μανέτας και Δημήτρης Ραμματάς (από την πλειοψηφία) και οι Βαγγέλης Νασιόπουλος και Δημήτρης Παντελής (από την αντιπολίτευση).

ΒΑΣΩ ΚΥΡΙΑΖΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου