ΤΟΠΙΚΑ

Μέχρι 30 Ιουνίου αιτήσεις ανέργων

μέχρι-30-ιουνίου-αιτήσεις-ανέργων-390537

Για τη δημιουργία Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων

Παρατείνεται για έναν ακόμη μήνα η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για συμμετοχή ανέργων σε πρόγραμμα ενίσχυσης της απασχόλησης, το οποίο εντάσσεται στο πλαίσιο των Τοπικών Σχεδίων Απασχόλησης (ΤοπΣΑ) και υλοποιείται από την Αναπτυξιακή Σύμπραξη Βόλου με συντονιστή την ΑΝΕΒΟ Α.Ε.

Ειδικότερα, η αναπτυξιακή σύμπραξη«ΤοπΣΑ Βόλου», που υλοποιεί την Πράξη «+ΕΡΓΑΣΙΕΣ – Τοπικές Πρωτοβουλίες για νέες Ευκαιρίες Απασχόλησης στο Βόλο», στο πλαίσιο των Τοπικών Σχεδίων για την Απασχόληση, προσαρμοσμένων στις ανάγκες των τοπικών αγορών εργασίας (ΤοπΣΑ), ανακοινώνει πως οι αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι τις 30 Ιουνίου 2014. Αιτήσεις μπορούν να υποβάλλουν οι ενδιαφερόμενοι που ανήκουν σε μία από τις παρακάτω κατηγορίες:

α) Ανεργοι, εγγεγραμμένοι/ες στα Μητρώα Ανεργίας του ΟΑΕΔ και με κάρτα ανεργίας σε ισχύ

β) Νέοι Επιστήμονες (ιατροί, οδοντίατροι, κτηνίατροι, φαρμακοποιοί, δικηγόροι, μηχανικοί που είναι απόφοιτοι Πανεπιστημιακών, Πολυτεχνικών Σχολών), υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

γ) Ασφαλισμένοι στον Ο.Γ.Α, υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

Το έργο στοχεύει στη προώθηση της κοινωνικής επιχειρηματικότητας και την ενίσχυση της απασχόλησης στο διευρυμένο Δήμο Βόλου με την υποστήριξη δημιουργίας κοινωνικών επιχειρήσεων στους τομείς του Τουρισμού, του Πολιτισμού, του Αθλητισμού και της Πρωτογενούς Παραγωγής από 80 ωφελούμενους.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων, αναλυτικές πληροφορίες και να υποβάλλουν την αίτηση συμμετοχής, μαζί με τα υπόλοιπα δικαιολογητικά στην Αναπτυξιακή Εταιρεία Βόλου (ΑΝΕΒΟ Α.Ε.), Λαχανά 5 – Λήμνου, Βόλος, τηλ. 24210 28251-2, φαξ 24210 28255 και ηλ. ταχυδρομείο [email protected]. Η υποβολή αίτησης συμμετοχής μπορεί να γίνεται μέχρι τις 30/6/2014, ώρες: 9.00-14:00. Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επισκέπτονται και την ιστοσελίδα του έργου http://topsa.anevo.gr.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου