ΤΟΠΙΚΑ

Τα 94α Ελευθέρια της Δυτικής Θράκης

τα-94α-ελευθέρια-της-δυτικής-θράκης-390263

Τιμήθηκαν με επισημότητα χθες στον Ι.Ν. Ευαγγελίστριας

Τα 94α Ελευθέρια της Δυτικής Θράκης εορτάστηκαν και τιμήθηκαν με κάθε επισημότητα χθες το πρωί στον ιερό Ναό της Ευαγγελίστριας. Για πρώτη φορά συμμετείχαν από κοινού όλοι οι Θρακιώτικοι Σύλλογοι του Νομού μας, από το Μ. Μοναστήρι, τη Ν. Αγχίαλο, την Ευξεινούπολη, το Ριζόμυλο, καθώς και οι σύλλογοι του Βόλου των καταγ. εξ Αν. Ρομυλίας και ο Σύλλογος Διατήρησης της παράδοσης Β. Θράκης -Αν. Ρωμυλίας. Ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση, κατάθεση στεφάνων, ενός λεπτού σιγή και η εκδήλωση έκλεισε με τον Εθνικό Υμνο.

«Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που επιτέλους υλοποιήθηκε η παραπάνω εκδήλωση, ευχαριστούμε όλους που αγκάλιασαν αυτό το εγχείρημα, και ευχόμαστε να πραγματοποιείτε κάθε χρόνο σε άλλο χώρο -περιοχή από τους συνδιοργανωτές Θρακιώτικους Συλλόγους» υπογραμμίζουν οι διοργανωτές.

Στην εκδήλωση παρέστη σύσσωμη η πολιτική ηγεσία, εκπρόσωποι του Στρατού και της αεροπορίας 111 Πτέρυγας Μάχης, η εκπρόσωπος της ΠΟΣΑΡ κ. Μηνούδη Γερακίνα, και οι αδερφοποιημένοι Σύλλογοι Ιώνων – Κρητών – Ηπειρωτών Κυπρίων- Μακεδόνων καθώς επίσης και οι εκπρόσωποι των Συλλόγων των Ποντίων, Μικρασιατών Βελεστίνου, και των Βλάχων Βόλου και πλήθος κόσμου, Θρακιωτών και φίλων του Συλλόγου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου