ΤΟΠΙΚΑ

33 προσλήψεις στο Νότιο Πήλιο

33-προσλήψεις-στο-νότιο-πήλιο-390133

Από τις 33 προσλήψεις οι 22 αφορούν σε εργάτες καθαριότητας

Στην πρόσληψη προσωπικού για την κάλυψη των εποχιακών αναγκών προχωρά η Δημοτική Αρχή Νοτίου Πηλίου μετά και από σχετική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου στην τελευταία του συνεδρίαση.

Συνολικά θα προσληφθούν 33 άτομα που θα απασχοληθούν στο Δήμο με δίμηνες συμβάσεις, ενώ οι περισσότεροι θα στελεχώσουν την υπηρεσία καθαριότητας που έχει και τις μεγαλύτερες ελλείψεις αλλά και ανάγκες.

Ειδικότερα στο Δήμο θα απασχοληθούν 22 εργάτες καθαριότητας, τρεις οδηγοί απορριμματοφόρου, δύο υδραυλικοί, τέσσερις βοηθοί υδραυλικού, ένας ηλεκτρολόγος Α’ Ειδικότητας και ένας ηλεκτρολόγος ΣΤ’ Ειδικότητας.

Ακόμα απασχολεί η μεταφορά μαθητών

Εν τω μεταξύ μπορεί η Δημοτική Αρχή να έλυσε το πρόβλημα με την μεταφορά των μαθητών στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου, ωστόσο όπως είναι γνωστό εκτός έμεινε η περιοχή του Προμυρίου.

Το θέμα απασχόλησε το Σώμα στην τελευταία συνεδρίαση με τον Δήμαρχο Νοτίου Πηλίου Νίκο Φορτούνα να δεσμεύεται πως αν δεν έχει βρεθεί λύση έως και την 1η Μαρτίου, οπότε και η μεταφορά θα βαραίνει τους Δήμους, θα βάλει η Δημοτική Αρχή το πουλμανάκι που διαθέτει ο Δήμος για να μεταφέρει τα παιδιά.

Βολές στην τουριστική επιτροπή

Τα παράπονά της για την αρνητική κριτική που έχει δεχθεί από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Μιλτιάδη Παπαδημητρίου και τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών Κωνσταντίνο Παπαμαρκάκη δεν μπόρεσε να κρατήσει στην τελευταία συνεδρίαση η Πρόεδρος της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου κ. Ζούζουλα. Η ίδια αναφέρθηκε στα αρνητικά σχόλια που έχει δεχθεί από τους προαναφερόμενους όπως ότι η τουριστική επιτροπή δεν έχει επιδείξει μέχρι στιγμής κάποιο έργο και ότι δεν την γνωρίζουν στα καταλύματα.

Ερωτηθείς από τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο κ. Παπαδημητρίου απάντησε πως ό,τι είπε είχε αυτοκριτική διάθεση καθώς και ο ίδιος είναι μέλος, ενώ σημείωσε πως «δεν έριξα καμία μομφή ειδικά στην κ. Ζούζουλα καθώς η επιτροπή αποτελείται από 22 άτομα και όχι μόνο από αυτή. Ουσιαστικά αυτό που έκρινα ήταν κατά πόσο η επιτροπή βοήθησε ή όχι σε αυτό το χρονικό διάστημα της λειτουργίας της το Δήμο».

Αλίκη Φωτιάδου

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου