ΤΟΠΙΚΑ

Ξεκίνησε η ενημέρωση του Αχιλλέα Μπέου

ξεκίνησε-η-ενημέρωση-του-αχιλλέα-μπέο-390071

Πρώτη εμφάνιση στο Δημαρχείο χθες για το νεοεκλεγέντα Δήμαρχο, στο γραφείο που του παραχωρήθηκε μέχρι να αναλάβει καθήκοντα

Παρθενική εμφάνιση στο Δημαρχείο, ως ο νέος Δήμαρχος Βόλου για τον κ. Αχιλλέα Μπέο. Ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος, πέρασε χθες το πρωινό του στο γραφείο που του παραχωρήθηκε. Επισήμως αναλαμβάνει καθήκοντα την 1η Σεπτεμβρίου, ξεκίνησε όμως από χθες να ενημερώνεται για τα δημοτικά ζητήματα.

Με έγγραφό του προ ημερών προς τον απερχόμενο Δήμαρχο, Πάνο Σκοτινιώτη, ο κ. Μπέος, είχε ζητήσει την παραχώρηση γραφείου στο Δημαρχείο, προκειμένου να ξεκινήσει να ενημερώνεται πριν αναλάβει το τιμόνι της δημοτικής αρχής. Στο ίδιο έγγραφο καλούσε τον κ. Σκοτινιώτη να επιλέξει εταιρεία ορκωτών λογιστών προκειμένου να γίνει διαχειριστικός έλεγχος με έμφαση σε τρεις τομείς και συγκεκριμένα στην καθαριότητα, τη ΔΕΥΑΜΒ, αλλά και τις πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Το αίτημα του κ. Μπέου, ικανοποιήθηκε άμεσα και ήδη από προχθές, το γραφείο ήταν έτοιμο. Ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Ηλίας Ξηρακιάς, μετακινήθηκε σε διπλανό γραφείο στον όροφο του Δημαρχείου και το παλιό του, παραχωρήθηκε στο νέο Δήμαρχο, ο οποίος χθες εμφανίστηκε μαζί με συνεργάτες του.

Επί της υποδοχής έσπευσαν υπάλληλοι του Δήμου, που έδωσαν συγχαρητήρια στο νέο Δήμαρχο για την εκλογή του και του ευχήθηκαν καλή θητεία.

Του προσκόμισαν επίσης φακέλους με στοιχεία που ζήτησε, προκειμένου να ξεκινήσει να ενημερώνεται για διαδικαστικά ζητήματα της λειτουργίας του Δήμου, πριν προχωρήσει επί της ουσίας.

Στη διάθεσή του, ο νέος Δήμαρχος, έχει με εντολή του κ. Σκοτινιώτη τους αντιδημάρχους και προέδρους των οργανισμών, προκειμένου να παρέχουν κάθε πληροφόρηση και ενημέρωση στον κ. Μπέο μέχρι και επίσημα να πάρει τη σκυτάλη.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου