ΤΟΠΙΚΑ

«Αντιδήμαρχος έχει ασθενοφόρο στο σπίτι του!»

αντιδήμαρχος-έχει-ασθενοφόρο-στο-σπ-38904

Τον αντιδήμαρχο Τρικερίου Βασίλη Μανέτα, ότι έχει το ασθενοφόρο, που δωρίστηκε από το Περιφερειακό Ιατρείο Αλοννήσου, στο σπίτι του και «μεταφέρει αποκλειστικά και μόνο ο ίδιος «ασθενείς», όταν χρειάζεται», καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η παράταξη Αδέσμευτη Αυτοδιοικητική Πρωτοβουλία.

Η μείζονα μειοψηφία του δημοτικού συμβουλίου Νοτίου Πηλίου μάλιστα, ζητεί εξηγήσεις από τον δήμαρχο Μιχάλη Μιτζικό με αίτημα που έχει καταθέσει στο δημοτικό συμβούλιο.

Ο επικεφαλής της παράταξης Μιλτιάδης Παπαδημητρίου μιλά για «απαράδεκτες, παράτυπες, παράνομες συμπεριφορές και ενέργειες του αντιδημάρχου Τρικερίου, Βασίλη Μανέτα».

«Ο κ. Μανέτας πρέπει να σταματήσει να συμπεριφέρεται πλέον ως αλαζόνας, αγνοώντας κάθε έννοια συλλογικής προσπάθειας και υποτιμώντας τη λειτουργία του δημοτικού συμβουλίου και του δήμου γενικότερα. Να σταματήσει επιτέλους για μικροπολιτικούς ψηφοθηρικούς λόγους να παρανομεί, έχοντας το ασθενοφόρο του Τρικερίου στο σπίτι του και να μεταφέρει αποκλειστικά και μόνο ο ίδιος «ασθενείς», όταν χρειάζεται, ενώ υπάρχει νόμιμη διαδικασία, κατά την οποία μόνιμος υπάλληλος του δήμου μετά από σχετική εκπαίδευση έχει αυτό το δικαίωμα. Να σταματήσει επιτέλους να επιτίθεται και να αγνοεί το τοπικό συμβούλιο Τρικερίου και ειδικά τον πρόεδρο Νικόλαο Λάντζο και να σταματήσει κάθε προσπάθεια εκδίωξής του από το κοινοτικό γραφείο, σύμφωνα με την απόφαση που έλαβε το δημοτικό συμβούλιο κατόπιν αιτήσεως του προέδρου προς όλους τους δημοτικούς συμβούλους. Και τέλος να σταματήσει να ενεργεί κάνοντας παρεμβάσεις σε διάφορα σημεία της τοπικής κοινότητας Τρικερίου χωρίς αποφάσεις του τοπικού συμβουλίου όπως προβλέπεται και χωρίς τις ανάλογες εγκρίσεις και αδειοδοτήσεις από τις αρμόδιες υπηρεσίες όπου απαιτούνται», τονίζει στη δήλωσή του ο κ. Παπαδημητρίου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου