ΤΟΠΙΚΑ

Νέες διαμαρτυρίες για το σχέδιο νόμου για τις λαϊκές  

νέες-διαμαρτυρίες-για-το-σχέδιο-νόμου-388143

«Οχι» στον εμπαιγμό, όπως σημειώνει, της κυβέρνησης με το νομοσχέδιο για λαϊκές λέει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιομηχανικών Ειδών και Επαγγελματιών Λαϊκών Αγορών, που συνεδρίασε μετά την επαναφορά του σχεδίου νόμου και αποφάσισε συντονισμό δράσεων.

Οπως ενημερώνει η Ομοσπονδία, η πρόεδρος της οποίας είναι η Βολιώτισσα, Στεφανία Τζοάνου, για το επόμενο χρονικό διάστημα προγραμματίζονται συσπείρωση και ενημέρωση των μελών της, επίσκεψη διαμαρτυρίας σε τοπικούς βουλευτές και ενημερωτικές δράσεις προς τους καταναλωτές.

«Ζητούμε από την κυβέρνηση να πάρει πίσω το επίμαχο νομοσχέδιο, που ετοιμάζεται προς ψήφιση. Αυτό θα αποτελέσει τον αφανισμό και την κατάργηση των λαϊκών αγορών.

Ζητάμε από το Υπουργείο Ανάπτυξης και δη από τον κ Γεωργιάδη, να μας εξηγήσει και κυρίως να μας αποκαλύψει, ποιο κρυφό ενδεχομένως σχέδιο υπάρχει πίσω από τις εξουσιοδοτικές διατάξεις, που στην ουσία θα είναι το δεύτερο νομοσχέδιο που θα έρθει όχι ψηφισμένο από την ολομέλεια της Βουλής, αλλά από μία απλή απόφαση ενός υπουργού», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου