ΤΟΠΙΚΑ

Κι όμως, υπάρχει!

κι-όμως-υπάρχει-387733

Συνεδρίασε χτες η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας! Πού είναι το παράξενο; Μα ότι υπάρχει!

Φ.Τ.

Η εργατική τάξη πάει στον παράδεισο

Τη στήριξή του στους εργαζόμενους της Χαλυβουργίας Βόλου εξέφρασε ο Δήμαρχος Βόλου Π. Σκοτινιώτης με μότο «να μη χαθεί ούτε μια θέση εργασίας». Κι οι εργασιακές σχέσεις, Δήμαρχε; Τα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα; Το οχτάωρο που έγινε πεντάωρο; Η μείωση στο μισθό; Αυτά δεν έχουν σχέση με τις θέσεις εργασίας; Ή ας πάει και το παλιάμπελο κι ως θέσεις εργασίας από εδώ κι εμπρός μας προτρέπετε να θεωρούμε ένα κέλυφος το οποίο γεμίζει από τις εκάστοτε ορέξεις και τα συμφέροντα του εργοδότη;

Φ.Τ.

Εκτός τόπου

Επειδή αργά ή γρήγορα εκλογές θα γίνουν τα κομματικά επιτελεία έχουν αρχίσει να συνεδριάζουν προκειμένου να ανασυντάξουν τις δυνάμεις τους εν όψει της τελικής μάχης… Πολύωρες συνεδριάσεις σε άλλα «στρατόπεδα» με προσδοκίες και προσμονή και σε άλλα, όπως π.χ. στο ΠΑΣΟΚ χθες με προβληματισμό. Τα μηνύματα δεν είναι θετικά από όλη την επικράτεια και αυτό όπως είναι φυσικό έχει κάμψει σημαντικά το φρόνημα των μελών. Ειδικά δε για όσους είχαν… την «τύχη» να διαβάσουν την εισήγηση Καρχιμάκη είναι αυτό που λέμε «εκτός τόπου και χρόνου». Κυριολεκτικά όμως… Ευτυχώς που θα επιχειρηθεί ένας διάλογος για να ειπωθούν τα πράγματα με το όνομά τους απ’ όσους επιδιώξουν να το κάνουν μήπως και ξυπνήσουν στην Αθήνα… » έλεγε χθες μέλος της Ν.Ε στη στήλη για να καταδείξει την απογοήτευσή του.

.Β.Κ

«Κυριαρχία…»

Οι Γερμανοί τελικά στο τέλος θα μας υποχρεώσουν να αποδεχτούμε δικό τους διορισμένο πρωθυπουργό… Για εκεί το πάνε με μαθηματική ακρίβεια αφού βλέπουν ότι ακόμη και με την Κυβέρνηση Παπαδήμου δεν προχωρούν τα πράγματα όπως αυτοί είχαν προγραμματίσει. Απόλυτη «κυριαρχία» δηλαδή.

Β.Κ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου