ΤΟΠΙΚΑ

Ολοκληρώθηκαν τα μπάνια των μελών του «Ιππόκαμπου»  

ολοκληρώθηκαν-τα-μπάνια-των-μελών-του-385938

Ολοκληρώθηκαν και φέτος με επιτυχία τα μπάνια των μελών του Σωματείου Κινητικά Αναπήρων Ν. Μαγνησίας «Ιππόκαμπος».

Σύμφωνα με ανακοίνωση που υπογράφουν ο πρόεδρος του σωματείου Πέτρος Μπέλλος και η γενική γραμματέας Κερασία Ζορμπά «και το φετινό καλοκαίρι, παρά τις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε εξαιτίας της πανδημίας του COVID-19, καταφέραμε να πραγματοποιήσουμε τα μπάνια των μελών μας στην παραλία του Αναύρου, με το σύστημα αυτόνομης πρόσβασης στη θάλασσα Sea Access των ατόμων με κινητική αναπηρία.

Όλοι άνθρωποι έχουν δικαίωμα στη θάλασσα και πολύ περισσότερο τα άτομα με αναπηρία, αν αναλογιστεί κανείς την ευεργετική δύναμη που έχει το κολύμπι στα άτομα αυτά, όχι μόνο όσον αφορά στη φυσική τους κατάσταση αλλά και την ψυχολογική.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ στη Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας, που για ακόμη μία φορά ήταν δίπλα μας και συνέβαλαν στην πραγματοποίηση των μπάνιων μας. Η βοήθειά τους ήταν καθοριστική και σημαντική.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου το καλοκαίρι, ελπίζοντας οι συνθήκες να είναι ευνοϊκότερες και να απολαύσουμε χωρίς δισταγμούς και δεύτερες σκέψεις, τη θάλασσα και τον ελληνικό ήλιο».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου