ΤΟΠΙΚΑ

Στήριγμα για τους ηλικιωμένους το Σουρλίγκειο Γηροκομείο Καναλίων

στήριγμα-για-τους-ηλικιωμένους-το-σου-384724

Καταφύγιο για την τρίτη ηλικία το Σουρλίγκειο Γηροκομείο Καναλίων, ευχαριστεί τους δωρητές και όσους στηρίζουν τη λειτουργία του.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας, το διοικητικό συμβούλιο του Σουρλίγκειου Γηροκομείου Καναλίων εκφράζει ευγνωμοσύνη στους: Ασήμω Σταμούλη, Αντωνία Τάσιου, Ευαγγελία Παναγιωτάκη, Γιάννη Κατσιώτη, Kollaria Μarios, Ευανθία Χονδρονίκου, Αναστασία Οικονομίδου, κα. Σταμάτη, Κατερίνα Βαίτση, κα. Σταθάκη και κο. Γκούρα για την προσφορά τροφίμων και κλινοσκεπασμάτων, όπως και το κρεοπωλείο Νίκη για την προσφορά του.

Θερμά ευχαριστεί τη Μαρία Μούτου για τη δωρεά φιάλης οξυγόνου και κλινοσκεπασμάτων. Τον Σταύρο Ζεμπίλα, για τη δωρεά εις μνήμην της μητέρας του και φιλοξενούμενης του Σουρλίγκειου Ιδρύματος Καναλίων νοσοκομειακού ηλεκτρικού κρεβατιού κατακλίσεων και ενός στρώματος κατακλίσεων. Τον Παναγιώτη Ζήση, για τη δωρεά παραϊατρικού υλικού και τον Λεωνίδα Ρουσίτι για τη δωρεά φαρμάκων.

Επίσης, ευχαριστεί το Βοήθεια στο Σπίτι Δήμου Ρήγα Φεραίου για τη δωρεά υλικού. Ιδιαιτέρως ευχαριστεί τον Θέμη Τόλιο για το γεύμα που παρέθεσε στους ηλικιωμένους εις μνήμην του πατρός του, Χρυσοστόμου Τόλιου.

«Η συγκινητική συμπαράσταση όλων των ανωτέρω, μας ενδυναμώνει για να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας εξασφαλίζοντας την εύρυθμη λειτουργία του Γηροκομείου μας και την προσφορά αγάπης, στοργής και ασφάλειας στους τροφίμους του» υπογραμμίζεται στην ίδια ανακοίνωση.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας, «εκδηλώνουμε για άλλη μια φορά την καρδιακή μας αγάπη και το ανύσταχτο ενδιαφέρον μας για τους ηλικιωμένους, οι οποίοι αποτελούν πολύτιμο τμήμα της κοινωνίας μας. Το Ιδρυμα στο οποίο διακονούμε θα αποτελεί πάντοτε ένα καταφύγιο για την τρίτη ηλικία, έναν ζεστό και οικογενειακό χώρο για τους γέροντες και τις γερόντισσες, εστία θαλπωρής, ασφάλειας, προστασίας και αγάπης. Η ημέρα ήταν αφιερωμένη σε όλους εκείνους που ο χρόνος έχει βαρύνει πια τους ώμους τους, αλλά μας υπενθυμίζει ότι οφείλουμε να αγωνιζόμαστε για αυτούς και τις υπόλοιπες ημέρες του χρόνου» επισημαίνεται από το ΔΣ του Σουρλίγκειου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου