ΤΟΠΙΚΑ

Υποτροφίες σε φοιτητές του Π. Θ. απονέμει η Ισραηλιτική Κοινότητα  

υποτροφίες-σε-φοιτητές-του-π-θ-απονέμ-384558

Η Ισραηλιτική Κοινότητα Βόλου και το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας διοργανώνουν για δέκατη τρίτη χρονιά τελετή απονομής υποτροφιών σε φοιτητές και φοιτήτριες του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, που διακρίθηκαν για τις ακαδημαϊκές τους επιδόσεις και το ήθος τους.

Οι υποτροφίες είναι ευγενική χορηγία της οικογένειας του αείμνηστου δωρητή της Ισραηλιτικής Κοινότητας Βόλου, Ζαχαρία Σακκή.

Επίσης, η Ισραηλιτική Κοινότητα Βόλου θα ανακηρύξει τα επίτιμα μέλη της Βίκτωρα και Ανι Πολίτη σε μεγάλους δωρητές της, τιμώντας τη γενναιόδωρη και συνεχή συνεισφορά τους στην πραγματοποίηση δραστηριοτήτων της Κοινότητας, με τελευταία το έργο της συνολικής ανάπλασης των χώρων του Εβραϊκού Κοιμητηρίου. «Ο Βίκτωρ Πολίτης, παλαιό μέλος της Κοινότητας, ο οποίος πλέον ζει στο εξωτερικό, και η σύζυγός του αποτελούν πολύτιμα παραδείγματα εθελοντικής και ανιδιοτελούς προσφοράς» υπογραμμίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

Οι δύο εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν σήμερα Δευτέρα 4 Οκτωβρίου στις 6.00 το απόγευμα, στην αίθουσα Ergon Showground (Πολυχώρος Τσαλαπάτα, Βόλος).

Θα τις παρουσιάσουν η Ράνια Γάτου, από το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και ο Νίκος Βαραλής, δημοσιογράφος και διευθυντής του Ραδιοφωνικού Σταθμού «Ορθόδοξη Μαρτυρία».

Συμμετέχουν η Μαριάντζελα Χατζησταματίου-Σοπράνο και ο Νίκος Παναγιωτίδης-κιθάρα.

Στην εκδήλωση, θα τηρηθούν όλα τα ισχύοντα μέτρα για την προστασία από τον κορονοϊό –Covid19. Ο σύνδεσμος για την διαδικτυακή παρακολούθηση είναι: https://diavlos.grnet.gr/event/e2022

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου