ΤΟΠΙΚΑ

Οκτώβριος: μήνας πρόληψης κατά του καρκίνου του μαστού

οκτώβριος-μήνας-πρόληψης-κατά-του-καρ-384374

Ο Οκτώβριος έχει θεσμοθετηθεί ως μήνας πρόληψης και ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού, στο πλαίσιο διεθνούς προσπάθειας, με στόχο την καταπολέμηση της ασθένειας.

Με αφορμή τη σπουδαία αυτή παγκόσμια καμπάνια ενημέρωσης, το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας προσφέρει για ολόκληρο τον Οκτώβριο ένα ξεχωριστό πακέτο εξετάσεων για όλες τις γυναίκες στη μοναδική τιμή των €45, το οποίο περιλαμβάνει:

  • Υπέρηχο μαστού
  • Μαστογραφία
  • Rapid test

Ο καρκίνος του μαστού είναι ο συχνότερος καρκίνος των γυναικών στην Ευρώπη και αποτελεί την πρώτη αιτία θανάτου στις γυναίκες ηλικίας μεταξύ 40 και 45 ετών, παγκοσμίως. Περίπου 1 στις 8 με 10 γυναίκες θα εμφανίσει τη νόσο σε κάποιο σημείο της ζωής της.

Είναι σημαντικό όμως να γνωρίζουμε, πως ο καρκίνος του μαστού, είναι θεραπεύσιμος, εφόσον ανιχνευθεί σε αρχικό στάδιο. Αν η αντιμετώπιση της νόσου γίνει έγκαιρα, το ποσοστό ίασης ξεπερνά πολλές φορές το 97%.

Ο συστηματικός έλεγχος, οι ετήσιες προληπτικές εξετάσεις και η συχνή αυτοεξέταση είναι επιτακτικό να γίνουν μέρος της ζωής κάθε γυναίκας, χωρίς καθυστερήσεις, δικαιολογίες και αναβολές.

Η έγκαιρη και ασφαλής διάγνωση σώζει ζωές, όπως και η αποτελεσματική αντιμετώπιση της νόσου και για το λόγο αυτό, στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας έχουμε επενδύσει σε εξειδικευμένους ιατρούς συνεργάτες, προσωπικό που συνεχώς εκπαιδεύεται και σε τεχνολογία αιχμής που κάθε χρόνο αναβαθμίζεται.

Κλείστε σήμερα το ραντεβού σας στο τηλέφωνο 2410996014

Μην ξεχνάτε ότι με κάθε έγκαιρη διάγνωση γιορτάζουμε μία ακόμη νίκη κατά του καρκίνου του μαστού.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου