ΤΟΠΙΚΑ

Σφοδρές αντιπαραθέσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου

σφοδρές-αντιπαραθέσεις-στο-δημοτικό-383086

Αντιπαραθέσεις, ύβρεις και αποχωρήσεις επικράτησαν στο Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου, η συνεδρίαση του οποίου ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα.

Οι τόνοι ανέβηκαν σε υψηλά επίπεδα ανάμεσα στον δήμαρχο Βόλου Αχιλλέα Μπέο και τον επικεφαλής της παράταξης «Μαζί για τον Βόλο» Ιάσονα Αποστολάκη, όταν ο δήμαρχος Βόλου αναφέρθηκε στην ιστορία για το Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου.

Ο κ. Μπέος εξαπέλυσε πυρά απαντώντας σε δηλώσεις του κ. Αποστολάκη ότι ο Βόλος είναι χρόνια πίσω από την Λάρισα και έχασε το πρόγραμμα για το Open Mall.

«Εγώ θα του συνιστούσα να μετακομίσει στη Λάρισα. Και αυτά να σας θυμίσω που πήγατε σαν ρουφιάνοι στην Ασφάλεια», είπε ο δήμαρχος, με αποτέλεσμα να αποχωρήσουν από την αίθουσα συνεδρίασης ο κ. Αποστολάκης και οι σύμβουλοί.

«Ο Δήμος ήταν 100% έτοιμος, χρειαζόταν 77 επιχειρήσεις, που υπήρχαν, για να ενταχθεί, αλλά στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ του Εμπορικού Συλλόγου, γυρνούσε όλα τα μαγαζιά και απέτρεπε τους καταστηματάρχες να μπουν στο πρόγραμμα» είπε μεταξύ άλλων.

Όταν ολοκληρώθηκε η ιστορική αναδρομή η παράταξη του κ. Αποστολάκη επέστρεψε στη αίθουσα συνεδρίασης, αλλά ακολούθησε δεύτερο φραστικό επεισόδιο.

«Δεν μπορείτε να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων. Να σέβεστε. Θρασόπ@@στ@», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Μπέος, με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν νέες αποχωρήσεις. Από την αίθουσα συνεδρίασης αποχώρησε και ο Απόστολος Ριζόπουλος από τη Λαϊκή Συσπείρωση Βόλου κάνοντας λόγο για «οχετό».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου