ΤΟΠΙΚΑ

Επίσκεψη Αστυνομικών Υπαλλήλων στη Δ. Κολυνδρίνη

επίσκεψη-αστυνομικών-υπαλλήλων-στη-δ-380741

Επίσκεψη εθιμοτυπικού χαρακτήρα πραγματοποίησαν στελέχη του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος της Διεθνούς Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων (IPA) στο γραφείο της Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας. Πιο συγκεκριμένα, η κα Δωροθέα Κολυνδρίνη συναντήθηκε με τους κκ. Ιωάννη Καραπατάκη, Πρόεδρο του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος της ΙΡΑ, Κωνσταντίνο Λύτρα, διευθύνοντα του Διοικητικού Συμβουλίου του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος της ΙΡΑ και Στέφανο Καρκάλη, Πρόεδρο της Τοπικής Διοίκησης της ΙΡΑ στη Μαγνησία, με τους οποίους και συζήτησε διεξοδικά το πολυδιάστατο φιλανθρωπικό έργο της Ένωσης. Η Αντιπεριφερειάρχης ενημερώθηκε για την πορεία των πρόσφατων δράσεων του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος της ΙΡΑ στην περιοχή μας, ενώ εξετάσθηκε θετικά και το ενδεχόμενο ανάληψης δράσεων από κοινού με τις Περιφερειακές Ενότητες Μαγνησίας και Σποράδων (ΠΕΜ&Σ).

«Η συνεργασία μεταξύ των ΠΕΜ&Σ και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας είναι αγαστή σε μια σειρά ενεργειών προς όφελος των πολιτών, ενώ διαπιστώνονται κι αισθήματα αμοιβαιότητας σε εκατέρωθεν αιτήματα που εγείρονται με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση του έργου και των δύο Υπηρεσιών.

Στο πλαίσιο αυτό, στενή κι εποικοδομητική για τον τόπο μας θα είναι και η συνεργασία των ΠΕΜ&Σ με το εθνικό και δη το τοπικό τμήμα της Διεθνούς Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων με γνώμονα την ενίσχυση των κοινωνικών και φιλανθρωπικών δράσεων που υπηρετούν το γενικό καλό και προάγουν αισθήματα αλληλεγγύης κι εθελοντισμού», δήλωσε σχετικά η Αντιπεριφερειάρχης Δωροθέα Κολυνδρίνη.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου