ΤΟΠΙΚΑ

Με χειροπέδες 28χρονος Βολιώτης νταής

με-χειροπέδες-28χρονος-βολιώτης-νταής-380361

Ξέφυγε χθες από κάθε έλεγχο 28χρονος Βολιώτης, που, σύμφωνα με πληροφορίες, γυρνά σε καταστήματα της πόλης μεθυσμένος και προκαλεί προβλήματα. Στις 2:00 χθες τα ξημερώματα έριξε γροθιά στο μάτι σε 58χρονο Βολιώτη που διασκέδαζε αμέριμνος σε καφετέρια, επειδή του ζήτησε καλοπροαίρετα να μην προκαλεί αναστάτωση.

Προηγουμένως, ο ιδιοκτήτης του καταστήματος προέτρεπε για ώρα τον νέο να σταματήσει να προκαλεί προβλήματα, του ζητούσε σε χαμηλούς τόνους να φύγει, προσπαθούσε να διαχειριστεί την κατάσταση, εξαντλώντας όλα τα αποθέματα υπομονής που είχε.

Όμως, ο νεαρός επέμενε να προκαλεί με τη συμπεριφορά δείχνοντας ότι δεν καταλάβαινε τι συνέβαινε, έσπρωχνε τον κόσμο, ενώ επιτέθηκε φραστικά και στον 58χρονο και όταν εκείνος τον προέτρεψε να σταματήσει, του επιτέθηκε.

Ο θαμώνας βρέθηκε από τη μία στιγμή στην άλλη στο Νοσοκομείο Βόλου όταν ο 28χρονος του έριξε γροθιά στο μάτι. Ελαβε πρώτες βοήθειες στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών και επειδή η κατάσταση της υγείας του κρίθηκε σοβαρή, καθώς κινδυνεύει να χάσει το μάτι του, μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Λάρισας.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε άμεσα η Αστυνομία και αστυνομικοί του Τμήματος Βόλου προχώρησαν στη σύλληψη του νεαρού. Ο 28χρονος κατέληξε με χειροπέδες στο Αστυνομικό Τμήμα, χθες οδηγήθηκε συνοδεία αστυνομικών στα δικαστήρια Βόλου και η Εισαγγελία Βόλου άσκησε σε βάρος του δίωξη για επικίνδυνη σωματική βλάβη και εξύβριση και τον παρέπεμψε στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου για να δικαστεί.

Ο συλληφθείς δεν είχε λόγια για να δικαιολογηθεί για τη συμπεριφορά του. Ζήτησε και έλαβε προθεσμία, όμως το δικαστήριο δεν ήρε την κράτησή του. Θα δικαστεί στο αυτόφωρο σήμερα Τετάρτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ, υπάρχουν πολλές διαμαρτυρίες από καταστήματα της πόλης για τη συμπεριφορά του 28χρονου. Προχθές το βράδυ περιφερόταν και σε άλλα μαγαζιά και είχε επιδείξει ανάλογη συμπεριφορά. Επιχειρηματίας λέει ότι οι καταστηματάρχες δεν μπορούν να διαχειριστούν άλλο την κατάσταση, καθώς ο νέος έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο.

Την ίδια στιγμή υπάρχει φόβος, καθώς ο νταής άλλες φορές φέρεται να έχει απειλήσει με μαχαίρι. Εκτιμάται ότι με κάποιο τρόπο πρέπει να δοθεί λύση στο πρόβλημα. «Δεν μπορεί να συνεχίζεται αυτή η κατάσταση εσαεί. Σε κάποια στιγμή θα έχουμε θύματα», ανάφερε χαρακτηριστικά επαγγελματίας.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου