ΤΟΠΙΚΑ

Βλάβη παρουσίασαν δύο απορριμματοφόρα

βλάβη-παρουσίασαν-δύο-απορριμματοφό-379530

Σοβαρές βλάβες σε τρία εκ των πέντε απορριμματοφόρων που εξυπηρετούν μεγάλους τομείς της Δημοτικής Ενότητας Νέας Ιωνίας παρουσιάστηκαν χθες.

Ωστόσο, η Διεύθυνση Καθαριότητας του δήμου Βόλου αντιμετώπισε το πρόβλημα με τα εναπομείναντα σε λειτουργία δύο απορριμματοφόρα της Δημοτικής Ενότητας Νέας Ιωνίας και τη συνδρομή ενός απορριμματοφόρου από την Κεντρική Διεύθυνση.

Η Διεύθυνση Καθαριότητας καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την αποκατάσταση του συνήθους προγράμματος περισυλλογής και αποκομιδής.

Η αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Πολιτικής Προστασίας Βιολέττα Καντόλα χαρακτηριστικά ανακοίνωσε τα εξής: «Αναλυτικά σύμφωνα με την ανακοίνωση της Διεύθυνσης Καθαριότητας: Από Δευτέρα 10/8/2015 έως και σήμερα Πέμπτη 13/8/2015 παρουσίασαν σοβαρές βλάβες 3 εκ των 5 απορριμματοφόρων που εξυπηρετούν μεγάλους πολεοδομικούς τομείς της Δ. Ε. Ν. Ιωνίας.

Το πρόβλημα αντιμετωπίστηκε με τα εναπομείναντα σε λειτουργία 2 απορριμματοφόρα της Δ. Ε. Ν. Ιωνίας, με τη συνδρομή 1 απορριμματοφόρου από την Κεντρική Διεύθυνση.

Οι βλάβες αποκαταστάθηκαν στο μεγαλύτερο βαθμό και η Υπηρεσία καταβάλλει, κάθε δυνατή προσπάθεια για αποκατάσταση του συνήθους προγράμματος περισυλλογής και αποκομιδής.
Κατά το διάστημα των βλαβών, ωστόσο, διευκρινίζεται, ότι η περισυλλογή των απορριμμάτων πραγματοποιήθηκε κανονικά».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου