ΤΟΠΙΚΑ

Εγκατέλειψε τη φίλη του με τα κλοπιμαία σε μπλόκο

εγκατέλειψε-τη-φίλη-του-με-τα-κλοπιμαί-37949

Αφησε τη φίλη του με τα κλοπιμαία στο αυτοκίνητο και το έβαλε στα πόδια μέσα στο δάσος όταν είδε τους αστυνομικούς.

Το περιστατικό αφορά σε 35χρονο Βολιώτη, ο οποίος εντοπίστηκε χθες τα ξημερώματα από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μηλεών να οδηγεί αυτοκίνητο που κινούταν χωρίς πινακίδες κυκλοφορίας με συνεπιβάτισσα την 34χρονη φίλη και να μεταφέρουν τα κλοπιμαία που αφαίρεσαν προχθές το βράδυ από μπαράκι στην Αφησσο.

Στα Ζερβόχια το Ι.Χ. των κλεφτών έπεσε σε μπλόκο που είχε στήσει το Αστυνομικό Τμήμα Μηλεών προκειμένου να εντοπίσει και συλλάβει τους κλέφτες του καταστήματος.

Ο 35χρονος πράγματι υπάκουσε στο σήμα των αστυνομικών, πλην, όμως στη συνέχεια τράπηκε πεζός σε φυγή μέσα στο δάσος.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τη φίλη και σχημάτισαν δικογραφία κατά του 35χρονου, καθώς δεν κατέστη δυνατό να τον εντοπίσουν.

Στο αυτοκίνητο βρήκαν και κατάσχεσαν δύο τηλεοράσεις, δύο πλήρη συστήματα υπολογιστών, δύο μίκτες ήχου και τέσσερις φιάλες ποτά. Στο πλαίσιο της προανάκρισης προέκυψε ότι το Ι.Χ. στο οποίο επέβαιναν οι δράστες δεν είχε πινακίδες κυκλοφορίας, καθώς αυτές είχαν αφαιρεθεί από την Τροχαία Βόλου από τον κάτοχό του – φίλο των δραστών, επειδή το αυτοκίνητο δεν είχε ασφάλεια.

Η 34χρονη οδηγήθηκε χθες στο Αυτόφωρο και καταδικάστηκε σε δώδεκα μήνες φυλάκιση με αναστολή. Δώδεκα μήνες με αναστολή επέβαλε το Αυτόφωρο και στον 35χρονο τον οποίο καταδίκασε ερήμην.

Η καταδικασθείσα μετά την άσκηση έφεσης αφέθηκε ελεύθερη.

Κ.Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου