ΤΟΠΙΚΑ

Φακέλους με έργα ζήτησε ο Αχ. Μπέος από τα Τοπικά Συμβούλια

φακέλους-με-έργα-ζήτησε-ο-αχ-μπέος-από-378931

Ολοκληρωμένους φακέλους με έργα για την αντιμετώπιση των άμεσων καθημερινών αναγκών και μικροέργων, ζήτησε από τα νεοεκλεγέντα Τοπικά Συμβούλια του δήμου Βόλου, ο Δήμαρχος Αχιλλέας Μπέος, σε συνάντηση – συζήτηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο Δημαρχείο, στην οποία συμμετείχαν και οι αντιδήμαρχοι.

Όπως είπε ο κ. Μπέος στα μέλη των Τοπικών Συμβουλίων, «Ξεκινήστε, καταγράψτε τις άμεσες ανάγκες, να μπει σειρά προτεραιότητας και να κάνουμε προγραμματισμό για τα έργα που θα γίνουν. Μέχρι ολοκληρωμένος φάκελος αξιοποιείστε 1.000 ευρώ για άμεσες καθημερινές ανάγκες και μικροέργα. Διορθώστε όλα τα μικροπροβλημάτα καθημερινότητας (πράσινο, καθαριότητα, υδραυλικά) κι αν τελειώσει το χιλιάρικο, φέρνετε τα τιμολόγια και συνεχίζουμε. Ο,τι είναι για έργο, θα πληρωθεί αμέσως», όπως τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο Δήμαρχος Βόλου δεσμεύτηκε πως στο τέλος του 2020 όλες οι ενότητες θα έχουν μία καινούρια παιδική χαρά.

Απευθυνόμενος στα νεοεκλεγέντα μέλη των Συμβουλίων επεσήμανε πως «όλοι σας είστε εκλεγμένοι για να προσφέρετε ο καθένας στον τόπο του. Όμως κάθε ενότητα καλό είναι να συμπλέει μαζί μας γιατί για μένα είναι ο Βόλος, δεν υπάρχει κόμμα. Αν λειτουργείτε με γνώμονα το καλό, θα πάμε καλά. Δεν υπάρχουν πολιτικά και κομματικά κατάλοιπα και εξαρτήσεις. Θα συνεργαστούμε για τον Βόλο».

Ο Δήμαρχος Βόλου υπογράμμισε ότι «Προσωπικά θέλω να σας δώσω το ελεύθερο, έτσι το κρίνω, μόνοι σας να σχεδιάσετε τον τόπο σας. Κάντε κάτι για τον τόπο σας αλλά χωρίς εξυπηρετήσεις ημετέρων. Ενωθείτε, αγαπήστε τον τόπο σας και βγάλτε πρόγραμμα, όπως στον Βόλο για τον οποίο παραμιλάει όλη η Ελλάδα. Καταγράψτε ανάγκες κι εμείς είμαστε εδώ. Δεν θα εγκρίνετε κάθε φάκελος στο 100% αλλά θα γίνει το 70% κατά σειρά προτεραιότητας. Στο πλαίσιο του λογικού».

Παράλληλα, καυτηρίασε νοοτροπίες για το νερό στα Ανω και Κάτω Λεχώνια και για αχαριστία στην Αγριά όπου παρά τα έργα –όπως είπε- υπάρχουν διαμαρτυρίες.

«Η σημερινή δημοτική αρχή δεν δέχεται νταϊλίκια, όπως στην Καραμπατζάκη. Εμείς ό,τι καλό για την πόλη θα το κάνουμε. Με τα αντάρτικα γελάω. Η πόρτα η δική μου είναι ανοιχτή όποτε θέλετε και το τηλέφωνο ανοιχτό. Ακόμη και να καταγγείλετε αντιδήμαρχο γιατί κάποιοι κοιμούνται αργά, νομίζουν ότι τους έκανα αντιδημάρχους για να κοιμούνται, είναι γελασμένοι», επεσήμανε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Βόλου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου