ΤΟΠΙΚΑ

Βεβαιώθηκαν 192 παραβάσεις ΚΟΚ στις χερσαίες ζώνες της 4ης ΠΕ.ΔΙ.ΛΣ.

βεβαιώθηκαν-192-παραβάσεις-κοκ-στις-χερσ-37877

Απολογισμός της 4ης Περιφερειακής Διοίκησης Λιμενικού Σώματος τον Μάιο

Η 4η Περιφερειακή Διοίκηση Λιμενικού Σώματος (4η ΠΕ.ΔΙ.ΛΣ) βεβαίωσε 192 παραβάσεις ΚΟΚ, 152 παραβάσεις του Γενικού Κανονισμού Λιμένα ΚΑΙ του Κώδικα Δημοσίου Ναυτικού Δικαίου και διάφορες αλιευτικές παραβάσεις, ενώ έκοψε πρόστιμα 29.640 ευρώ.

Πλούσιος ο απολογισμός της 4ης Περιφερειακής Διοίκησης Λιμενικού Σώματος με έδρα τον Βόλο τον Μάιο.

Σύμφωνα με την 4η ΠΕ.ΔΙ.ΛΣ, κατά τους ελέγχους συνελήφθησαν δεκαεφτά άτομα, έξι για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών, ένα για παράβαση του νόμου περί όπλων, ένα για παράβαση του Τελωνιακού Κώδικα και εννέα άτομα για λοιπά αδικήματα.

Στο πλαίσιο της δραστηριότητάς της πραγματοποιήθηκαν είκοσι έξι συνολικά διακομιδές ασθενών με πλωτά μέσα υπό τον συντονισμό του Κέντρου Επιχειρήσεων Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και ειδικότερα είκοσι δύο με ιδιωτικά σκάφη από λιμάνια των Β. Σποράδων προς το λιμένα Βόλου και τέσσερις με Πλωτό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ από το λιμένα Λιναριάς Σκύρου προς το λιμένα Κύμης.

Ακόμη, πραγματοποιήθηκαν συνολικά τετρακόσιες είκοσι εννέα έλεγχοι τροχαίας αστυνόμευσης και ειδικότερα βεβαιώθηκαν εκατόν ενενήντα δύο παραβάσεις Κ.Ο.Κ. Επίσης πραγματοποιήθηκαν τριάντα εννέα έλεγχοι μέθης/αλκοτέστ στους χερσαίους χώρους της, τριάντα έξι έλεγχοι εφαρμογής του Αντικαπνιστικού Νόμου σε επιβατηγά / οχηματαγωγά και σε χώρους αρμοδιότητάς της με αρνητικά αποτελέσματα.

Επισημαίνεται ότι στο πλαίσιο των ελέγχων κατασχεθήκαν1.171,5 γραμμάρια ινδικής κάνναβης.

Στο πλαίσιο της Λιμενικής Αστυνομίας βεβαιώθηκαν συνολικά εκατόν πενήντα δύο παραβάσεις, ενώ μεταξύ άλλων επιβλήθηκαν πρόστιμα συνολικού ύψους 29.640 ευρώ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου