ΤΟΠΙΚΑ

«Δεν θα είναι έκπληξη να επιστρέψει στη ΝΔ ο Μπογδάνος στο μέλλον»    

δεν-θα-είναι-έκπληξη-να-επιστρέψει-στ-378321

Με αφορμή τη διαγραφή του βουλευτή της ΝΔ Κων. Μπογδάνου ο βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος σε δήλωσή του επισημαίνει, ότι ο πρωθυπουργός θα πρέπει να απαντήσει γιατί εκτός από τον κ. Μπογδάνο δεν έλαβε μέτρα και για άλλους βουλευτές της ΝΔ που φέρεται να συμμετείχαν σε γιορτή «μίσους» στο Βίτσι και συνεχίζει: «Το βέβαιο είναι ότι με τη διαγραφή ήρθε στην επιφάνεια η έντονη εσωκομματική δραστηριότητα εντός της ΝΔ με την «αναξιοποίητη» κοινοβουλευτική ομάδα, τους εξωκοινοβουλευτικούς και τις μεταγραφές – ανεμομαζώματα.

Ωστόσο, με το βλέμμα στις εκλογές, την ακροδεξιά πτέρυγα της ΝΔ ενισχυμένη και τα ακροδεξιά ακροατήρια στα οποία ο κ. Μητσοτάκης τόσο καιρό έκλεινε το μάτι, δεν αποκλείεται ο κ. Μπογδάνος να επιστρέψει. Και άλλα στελέχη, που σήμερα είναι κορυφαίοι Υπουργοί της Κυβέρνησης, έχουν «ξεπλυθεί» από τις αμαρτίες του παρελθόντος τους.

Άλλωστε, ο Υπουργός Επικρατείας κ. Γεραπετρίτης λίγες μόνο ώρες μετά την αποπομπή άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής του Κων/νου Μπογδάνου στη ΝΔ «στο πλαίσιο ενός δυναμικού πολιτικού παιγνιδιού όπου οτιδήποτε θα μπορούσε να συμβεί στο μέλλον».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου