ΤΟΠΙΚΑ

Αιτήσεις για το κοινωνικό παντοπωλείο δήμου Ρήγα Φεραίου

αιτήσεις-για-το-κοινωνικό-παντοπωλεί-378222

Οι αιτήσεις για την ένταξη στο κοινωνικό παντοπωλείο του δήμου Ρήγα Φεραίου συνεχίζονται.

Δικαιούχοι που συμμετέχουν ως ωφελούμενοι στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (ΤΕΒΑ), δεν μπορούν να είναι ταυτόχρονα δικαιούχοι και λήπτες των αγαθών και παροχών του Δημοτικού Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Η κατάθεση αιτήσεων γίνεται καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι, στην έδρα της δομής, Ηρώων Πολυτεχνείου 4, στην πλατεία ρολογιού, στο Βελεστίνο.

Διαθέσιμες αιτήσεις και πληροφορίες για τα δικαιολογητικά μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να λαμβάνουν από τα γραφεία των κοινωνικών δομών του δήμου, ενώ για τυχόν διευκρινίσεις μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικά στο 2425023794.

Οι δικαιούχοι πρέπει να είναι Ελληνες πολίτες ή ομογενείς ή αλλοδαποί, νόμιμα διαμένοντες στην Ελλάδα, μόνιμοι κάτοικοι του δήμου Φεραίου. Τα εισοδηματικά κριτήρια περιλαμβάνουν εξαμηνιαίο εισόδημα για τον ενήλικα στα 1. 900ευρώ. Για κάθε ενήλικο μέλος προστίθεται το ποσό των 850 ευρώ και για κάθε ανήλικο μέλος 600 ευρώ. Η συνολική φορολογητέα αξία ακίνητης περιουσίας να μην υπερβαίνει τις 115.000€ κατ’ άτομο, προσαυξημένη κατά 20.000€ για κάθε επιπλέον ενήλικα και κατά 15.000€ για κάθε εξαρτώμενο ανήλικο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου