ΤΟΠΙΚΑ

Χαροπαλεύει στη ΜΕΘ 22χρονος

χαροπαλεύει-στη-μεθ-22χρονος-378184

Σοβαρός τραυματισμός νεαρού δικυκλιστή σε τροχαίο ατύχημα χθες το βράδυ στην περιφερειακή οδό στο ύψος λίγο πριν τη διασταύρωση για τη Ν. Δημητριάδα. Γύρω στις 20:00 διερχόμενοι οδηγοί σταματούσαν τα αυτοκίνητά τους για να τρέξουν να βοηθήσουν 22χρονο Βολιώτη, ο οποίος ήταν βαρύτατα τραυματισμένος και πεσμένος με το μηχανάκι του επάνω στη διαχωριστική νησίδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός έχασε τον έλεγχο του δικύκλου του, καθώς κινούταν στο ρεύμα προς Αγριά, με αποτέλεσμα, σύμφωνα με μάρτυρες, να φύγει από την πορεία του και το δίκυκλό του να προσκρούσει σε κολόνα και να ακινητοποιηθεί στη διαχωριστική νησίδα.

Το ατύχημα σημειώθηκε μπροστά στα μάτια φίλου του με τον οποίο ήταν παρέα με διαφορετικά μηχανάκια. Όμως η απογευματινή βόλτα των δύο νέων έμελλε να μετατραπεί σε θρίλερ σε ανύποπτη χρονική στιγμή.

Το ατύχημα σημειώθηκε στην ευθεία του δρόμου άγνωστο πώς. Από τη μία στιγμή στην άλλη ο νεαρός βρισκόταν αιμόφυρτος στον δρόμο.

Ο φίλος του ακινητοποιούσε αμέσως το μηχανάκι του και έτρεχε κοντά του. Βρισκόταν σε κατάσταση σοκ και φώναζε: «Οχι στον Δ. Οχι στον Δ». Εκλαιγε με λυγμούς σοκαρισμένος και απαρηγόρητος. Ακολούθησαν στιγμές απερίγραπτης αγωνίας.

Ο 22χρονος ήταν βαρύτατα τραυματισμένος. Πλήρωμα ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ τον παρέλαβε και τον διακόμισε άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, ενώ πλήθος κόσμου παρακολουθούσε τις ενέργειες του πληρώματος με κομμένη ανάσα βλέποντας τους δύο νέους να είναι ο ένας βαρύτατα τραυματισμένος και άλλος σε σοκ.

Το μηχανάκι του 22χρονου μετά το ατύχημα

Κανένας δεν μπορούσε να εξηγήσει τι συνέβη και ο νεαρός έχασε τον έλεγχο του δικύκλου του.

Η κατάσταση της υγείας του νεαρού κρίνεται κρίσιμη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, φέρει βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και πολλαπλά κατάγματα. Μετά την παροχή πρώτων βοηθειών εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Αμεσως μετά τη διακομιδή όλοι οι γιατροί έπεσαν πάνω στον νέο προσπαθώντας να τον βοηθήσουν με κάθε τρόπο.

Το Τμήμα Τροχαίας Βόλου συνέχιζε έως αργά την προανάκριση για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος και λάμβανε καταθέσεις, ενώ στο σημείο του ατυχήματος παρέμεινε για αρκετή ώρα μετά περιπολικό της Αστυνομίας.

Η εικόνα του δικύκλου του νεαρού που ήταν ακινητοποιημένο επάνω στη διαχωριστική νησίδα της περιφερειακής οδού μαρτυρούσε τις ώρες φρίκης που είχαν προηγηθεί. Το μηχανάκι είναι κυριολεκτικά διαλυμένο.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου