ΤΟΠΙΚΑ

Ολοκληρώνεται την Τρίτη 18 Αυγούστου η καταβολή του δωρόσημου από το ΙΚΑ

ολοκληρώνεται-την-τρίτη-18-αυγούστου-η-κ-378059

Μέχρι και την Τρίτη 18 Αυγούστου θα γίνεται η καταβολή των δωρόσημων από το ΙΚΑ εντός του πρωινού ωραρίου λειτουργίας του υποκαταστήματος του ΙΚΑ, ενώ όσοι έχουν δηλώσει τραπεζικό λογαριασμό μπορούν να εκταμιεύσουν τα χρήματά τους μέσω ΑΤΜ.

Η καταβολή του δωρόσημου στους εργατοτεχνίτες οικοδόμους θα διενεργηθεί με δύο διαφορετικούς τρόπους και ειδικότερα μέσω του υποκαταστήματος του ΙΚΑ ΕΤΑΜ στο Βόλο που λειτουργεί με το Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα αλλά και μέσω Τραπεζών, για τους οικοδόμους που υπέβαλαν το έντυπο «Δήλωση Τραπεζικού Λογαριασμού Πληρωμής Δωροσήμου Εργατοτεχνιτών Οικοδόμων».

Τα δικαιολογητικά πληρωμής είναι η αστυνομική ταυτότητα, το βιβλιάριο εντολών ασφάλισης και για τους απογραφέντες από 4-2-2002, ενώ χρειάζεται και βεβαίωση απογραφής ασφαλισμένου.

Ωστόσο η καταβολή γίνεται με πολλές εξαιρέσεις στους οικοδόμους και εργατοτεχνίτες της Μαγνησίας. Με δεδομένο ότι δύο στους τρεις τεχνίτες στερούνται ενσήμων λόγω ανεργίας υπολογίζεται ότι περίπου μέχρι 300 οικοδόμοι και εργατοτεχνίτες πληρούν τις προϋποθέσεις για να πληρωθούν.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου