ΤΟΠΙΚΑ

Ενας Βολιώτης στις υπηρεσίες… της βασιλικής οικογένειας του Μαρόκου

ενας-βολιώτης-στις-υπηρεσίες-της-βασ-377263

Ο Δημήτρης Τσουτσουλάκης κάτοικος Βόλου, κλήθηκε, μετά από 8 χρόνια απουσίας του, από τις υπηρεσίες της πριγκίπισσας, για να συμβάλει και πάλι στην οργάνωση και εκπαίδευση του προσωπικού εξυπηρέτησης της βασιλικής αποστολής του Μαρόκου. Ο λόγος για τον οποίο κρίθηκε απαραίτητη η παρουσία του, είναι η πρώτη επίσκεψη του Βασιλιά του Μαρόκου, Mohammed VI, στη χώρα μας.

Για τις συγκεκριμένες διακοπές συγκεντρώθηκαν επιλεγμένα στελέχη ξενοδοχείων, από μονάδες του Βόλου, Κέρκυρας, Μυκόνου, Κυλλήνης, Κρήτης, Γερμανίας και Τουρκίας, ώστε να συμβάλλουν στην επιτυχία των διακοπών.

Ο Δημήτρης Τσουτσουλάκης, είναι γνωστός στην πόλη του Βόλου, από την παρουσία του στο Xenia Palace Portarias και Xenia Volou σε Διευθυντικές θέσεις, σαν εκπαιδευτικός στο Θεσσαλικό Ιεκ, αλλά και επιχειρηματικά με το Boutique Training Center, και τα καινοτόμα εκπαιδευτικά προγράμματα του.

Ο Βασιλιάς του Μαρόκου γεννήθηκε στην πόλη Ραμπάτ στις 21 Αυγούστου 1963. Στις 23 Ιουλίου του 1999 διαδέχτηκε τον πατέρα του, βασιλιά Χασάν Β’. Δημιούργησε νέο οικογενειακό κώδικα, τη Mudawana, δίνοντας στις γυναίκες προνόμια όπως αυτό της δυνατότητας να έχουν προσωπική ιδιοκτησία, σε ισχύ από το Φεβρουάριο του 2004. Στις 21 Μαρτίου 2002, ο Βασιλιάς παντρεύτηκε τη Σάλμα Μπενάνι, η πρώτη σύζυγος Βασιλιά στην οποία δόθηκε ο τίτλος της Πριγκίπισσας. Απέκτησαν 1 γιο, το διάδοχο του θρόνου Μουλάι Χασάν, στις 8 Μαΐου 2003 και μία κόρη, την Πριγκίπισσα Λάλα Χαντίγια, στις 28 Φεβρουαρίου 2007. Οι υπηρεσίες καθώς και οι λεπτομέρειες της διαμονής παραμένουν επτασφράγιστο μυστικό. Το μόνο γνωστό είναι ότι επισκέφθηκαν ήδη τη Μύκονο και την Κυλλήνη και συνεχίζουν, με πιθανότητα να ακολουθήσει ένα ακόμη νησί.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου