ΤΟΠΙΚΑ

Συλλυπητήρια δήλωση Παν. Κουτσάφτη για τον αδόκητο θάνατο της Φωτεινής Πάνου

συλλυπητήρια-δήλωση-παν-κουτσάφτη-γι-376966

Την οδύνη του και τα ειλικρινή του συλλυπητήρια για τον θάνατο της Φωτεινής Πάνου, εκφράζει ο Δήμαρχος Ζαγοράς – Μουρεσίου κ. Παν. Κουτσάφτης και ως επικεφαλής της παράταξης πλειοψηφίας “Ενωτική Συνεργασία” με την οποία η εκλιπούσα έδωσε έναν έντιμο αγώνα στις τελευταίες Δημοτικές εκλογές.

Συγκεκριμένα ο κ. Κουτσάφτης δήλωσε: “Δεν υπάρχουν λόγια να απαλύνουν τη θλίψη, αυτόν τον πόνο που νοιώθουμε όταν ένας νέος άνθρωπος φεύγει τόσο ξαφνικά από τη ζωή.

Η Φωτεινή Πάνου υπήρξε πράγματι μια φωτεινή προσωπικότητα τόσο στον επαγγελματικό χώρο της, όσο και στο Πήλιο, στην τοπική κοινωνία της Τσαγκαράδας, την οποία υπηρέτησε και ως γιατρός και ως άνθρωπος.

Σε όλη την πορεία της, ξεχώρισε για το ήθος, τον επαγγελματισμό και την ευπρέπειά της. Πάνω από όλα όμως έβαζε την αληθινή αγάπη της για τον τόπο της και τους ανθρώπους στο Πήλιο.

Η Φωτεινή έφυγε τόσο πρόωρα από τη ζωή και όσοι την γνωρίζαμε στους κοινούς αγώνες για την πρόοδο του τόπου μας, αναγνωρίζουμε την παρακαταθήκη ευπρέπειας, ευγένειας και αλτρουισμού που αφήνει στο Πήλιο.

θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη όλων μας.

Θέλω να εκφράσω τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους της”.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου