ΤΟΠΙΚΑ

Νασιόπουλος: «Ο Δήμος Νοτίου Πηλίου είναι στον «γύψο»

νασιόπουλος-ο-δήμος-νοτίου-πηλίου-εί-376854

Κριτική στο Δήμαρχο Νοτίου Πηλίου, Μιτζικό Μιχάλη, έκανε με ανακοίνωση του ο Δημοτικός Σύμβουλος, Νασιόπουλος Ευάγγελος.

Το σχόλιο του δημοτικού συμβούλου:

“Εμπρός – πίσω” το γίγνεσθαι της Δημοτικής αρχής του Δήμου Νοτίου Πηλίου με δήμαρχο τον κ. Μιτζικό Μιχάλη. Δυο χρόνια χαμένα με έναν δήμαρχο και με μια δημοτική ομάδα να μπορούν να γράφουν τόμους βιβλίων με αστοχίες, καθυστερήσεις έργων, χωριά χωρίς νερό, εξυπηρετήσεις ημετέρων, μαγαζιά χωρίς δημοπρασίες (στους κολλητούς), παραγωγικές ομάδες χωρίς δουλειά.

Αλλά αυτά τα λέει η αντιπολίτευση συνήθως και δεν ισχύουν, έλα όμως που εδώ στο δήμο Νοτίου Πηλίου τα λένε οι σύμβουλοι, Δημοτικοί και Τοπικοί της πλειοψηφούσας αρχής, καταθέτοντας τις παρατηρήσεις τους (3) τρεις Δημοτικοί Σύμβουλοι (ο ένας πρόεδρος του Δ.Σ) καθώς και ανεξαρτητοποιήσεις Τοπικού Προέδρων και Τοπικών Συμβούλων (πρόεδρος Τοπικής κοινότητας Προμυρίου, Τοπικός Σύμβουλος Λαύκου, Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Τρικερίου κ.α)

Παραιτήσεις με βολές ευθείες , με ονοματεπώνυμο για κακοδιαχείριση, ψηφοθηρικές διαδικασίες, εικονικά τιμολόγια, μικροπολιτικά παιχνίδια και γενικώς μια πραγματικότητα την οποία δεν αξίζουν οι δημότες του Δήμου Νοτίου Πηλίου.

Δύο χρόνια κοροϊδεύοντας τους πολίτες, κάνοντας “μερική” αποκομιδή ανακύκλωσης σχεδόν ανύπαρκτη, μη σεβόμενοι τους πολίτες που ανακυκλώνουν τα απορρίμματά τους, μη κατανοώντας την περιβαλλοντική ζημιά καθώς και την οικονομική ζημία με τις πράξεις τους.

Δυο χρόνια καθυστερώντας σημαντικά έργα στην περιοχή, τα περισσότερα ενταγμένα σε χρηματοδοτικά πλαίσια ή σε επίπεδα ώριμων μελετών της προηγούμενης αρχής. (βιολογικός Καλών Νερών, ασφαλτοστρώσεις δρόμων, κατασκευές λιθόστρωτων, αντικατάσταση δικτύων ύδρευσης, προγράμματα μονοπατιών, τουριστικά προγράμματα, θέατρα, μουσεία κ.α.)

Δύο χρόνια χαμένα με λάθους προγραμματισμούς περί κυκλικών κόμβων, πληρωμή μελετών για έργα όπου δεν θα γίνουν ποτέ, αλλά και αύξηση των εξόδων του δήμου σε καύσιμα, βόλτες με αυτοκίνητα του δήμου για κυνήγι, τσίπουρο, περιβόλια ιδιωτικά, τραπεζώματα και φυσικά “μυστήριοι” νέοι εργολάβοι χωρίς θέμα εργασίας.

Το πλοίο βυθίζεται από νωρίς κ. Μιτζικέ, όλοι φεύγουν να σωθούν, αλλά εμείς οι Δημότες δεν θα φύγουμε από τον τόπο μας. Ένα τόπο που μπορεί εσείς να μην έχετε σχέση αλλά δεν θα μας πάρετε στα άδυτα με τις πράξεις και παλινωδίες σας και εμάς τους πολίτες.

Υ.Γ1 Με εκείνον τον οικονομικό έλεγχο, τι γίνεται; Προχωράει ή το ψέμα έχει κοντά ποδάρια;

Υ.Γ2 Εκείνον τον εργολάβο από την Αργαλαστή που η προηγούμενη δημοτική αρχή του έδινε τα έργα, τώρα του δίνεται τα διπλάσια εσείς;

Υ.Γ3 Πόσες απευθείας αναθέσεις σε βιβλιοπωλείο για (ΧΑΡΤΙΚΑ), για να τα έχουμε καλά με την Περιφέρεια Θεσσαλίας;

Υ.Γ4 Εάν τελειώσουν οι σύμβουλοι της παράταξης σας από τις παραιτήσεις, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και του “συναιτέρου” σας του κ. Γραμμένου.

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΝΟΤΙΟΥ ΠΗΛΙΟΥ

ΝΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου