ΑΡΧΙΚΗ
ΤΟΠΙΚΑ

Ογδόντα άδειες υπαίθριου εμπορίου ~ Τα ονόματα των δικαιούχων

Εγκρίθηκαν από τις Περιφερειακές Ενότητες Μαγνησίας και Σποράδων

Τη χορήγηση ογδόντα αδειών υπαίθριου πλανόδιου εμπορίου στη Μαγνησία για το 2016, εισηγείται στο Περιφερειακό Συμβούλιο η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη.

Ρεπορτάζ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΦΩΚΙΔΗΣ

Συνολικά στην υπηρεσία υποβλήθηκαν 90 αιτήσεις εκ των οποίων οι 85 πληρούν τις προϋποθέσεις της απόφασης του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας περί καθορισμού του αριθμού αδειών άσκησης υπαίθριου πλανόδιου εμπορίου, κατά το έτος 2016, για τις Περιφερειακές Ενότητες Μαγνησίας και Σποράδων. Σύμφωνα με την απόφαση, καθορίστηκε η χορήγηση ογδόντα συνολικά νέων αδειών άσκησης υπαίθριου πλανοδίου εμπορίου από τις Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων για το έτος 2016 σε φυσικά πρόσωπα τα οποία είναι άνεργα και δεν κατέχουν τα ίδια, ο/η σύζυγος ή τα τέκνα αυτών άλλη διοικητική άδεια άσκησης βιοποριστικού επαγγέλματος.

Στην ίδια απόφαση επισημαίνεται ότι δεν επιτρέπεται η άσκηση πλανοδίου εμπορίου: α) πλησίον καταστημάτων που διαθέτουν ομοειδή είδη και β) σε δημοτικές κοινότητες με πληθυσμό άνω των τριών χιλιάδων κατοίκων.

Μετά την εξέταση των δικαιολογητικών των ενδιαφερομένων, αποφασίστηκε να χορηγηθούν ογδόντα νέες και πέντε επιλαχόντων ως εξής:

ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΕΣ

#Tags

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ