ΤΟΠΙΚΑ

Το πιο …νόστιμο φεστιβάλ στον Βόλο

το-πιο-νόστιμο-φεστιβάλ-στον-βόλο-375139

Αρχισε χθες το street food festival στον Τσαλαπάτα και θα διαρκέσει μέχρι αύριο Κυριακή

Γεύσεις και νοστιμιές από διάφορες χώρες, με ευρωπαϊκό, αλλά και εξωτικό στιλ, περιλαμβάνει το street food festival, που βρίσκεται για δεύτερη χρονιά στον Βόλο.

Το μεγαλύτερο φεστιβάλ φαγητού δρόμου επέστρεψε χθες στον Βόλο και θα διαρκέσει έως αύριο Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου, με τη συμμετοχή 16 επαγγελματιών από διάφορες περιοχές της Ελλάδας, κυρίως Θεσσαλονίκη, Τρίκαλα, Βόλο, Λάρισα και Αθήνα.

Η γευστική παλέτα διανθίζεται από ελληνικές νοστιμιές με σύγχρονο άγγιγμα, διεθνείς γαστρονομικές δημιουργίες, μεγάλη ποικιλία από μπέργκερ, προτάσεις για χορτοφάγους, ιταλικό παγωτό, ακόμη και ασιατική κουζίνα, που απολαμβάνουν οι επισκέπτες του φεστιβάλ στο αίθριο.

Μέρες γεμάτες με μουσική, γεύσεις και αρώματα δίνουν διαφορετικό χρώμα στον πολυχώρο Τσαλαπάτα, που υποδέχεται τον μεγαλύτερο street food θεσμό της Ελλάδας για δεύτερη φορά από το μεσημέρι μέχρι τα μεσάνυχτα με ελεύθερη είσοδο.

Περίπτερα με συμμετοχές από όλη την Ελλάδα, διάφορες κουζίνες και προτάσεις, δράσεις για όλη την οικογένεια μικρούς και μεγάλους και φυσικά dj sets από νωρίς μέχρι το βράδυ, συνθέτουν μια πανδαισία ήχων και γεύσεων.

«Η γεύση ενώνει τον κόσμο και το έχουμε αντιληφθεί ταξιδεύοντας» δήλωσε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο Ντέμης Σαμαράς, μέλος της ομάδας Soul Food από τη Θεσσαλονίκη. Την ομάδα απαρτίζουν επίσης οι Κωστής Καρατζιάς, Χρήστος Εξαρχόπουλος και Δάνης Κοσμίδης.

Η εμπνευσμένη ιδέα της ομάδας Soul Food γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα, αναδεικνύοντας το προφίλ του φαγητού του δρόμου, που γίνεται η αφορμή για διασκέδαση στην τριήμερη γιορτή των γεύσεων.

Χορηγός επικοινωνίας είναι ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου