ΤΟΠΙΚΑ

Πρωτοβουλίες στήριξης του Ορφανοτροφείου Βόλου

πρωτοβουλίες-στήριξης-του-ορφανοτρο-372021

Εθελοντές εκπαιδευτικούς, φιλολόγους, δασκάλους, μαθηματικούς, φυσικούς κ.ά., ζητεί το Ορφανοτροφείο Βόλου για ενισχυτική διδασκαλία και δημιουργική απασχόληση στα παιδιά του ιδρύματος.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται τις εργάσιμες μέρες και ώρες (Δευτέρα – Παρασκευή 13.00 – 19.00) στο τηλέφωνο 2421023274 στους εκπαιδευτικούς του ιδρύματος για περαιτέρω διευκρινίσεις ή πληροφορίες.

Στο μεταξύ, μεγάλη ήταν η συμμετοχή των φιλάθλων στο τουρνουά βόλεϊ, που διοργανώθηκε από τον αθλητικό σύλλογο BEACH VOLLEY BALL Βόλου Αργώ στις 14 και 15 Σεπτεμβρίου στο κλειστό γυμναστήριο Β. Παρασκευόπουλος», με σκοπό να συγκεντρώσουν σχολική και γραφική ύλη για τη νέα σχολική χρονιά των παιδιών.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο πρόεδρος του Ορφανοτροφείου Κωνσταντίνος Θεοδώρου, απευθύνει θερμές ευχαριστίες στους προπονητές της ομάδας Αργώ βόλεϊ Βαγγέλη Σταθόπουλο, Λευτέρη Τιρτιράκη, «για την πρωτοβουλία να μας στηρίξουν με σχολικά ήδη. Μας προσέφεραν αναψυκτικά, μας βράβευσαν, μας άνοιξαν την πόρτα της οικογένειας βόλεϊ ώστε να μπορούμε να αθλούμαστε δωρεάν κι εμείς. Ενα μεγάλο ευχαριστώ στον Ανδρέα Ζερβα, πρόεδρο ΔΟΕΠΑΠ -ΔΗΠΕΘΕ για τη στήριξη» υπογραμμίζει ο πρόεδρος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου