ΤΟΠΙΚΑ

Στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ο Ν. Ντίτορας

στο-υπουργείο-προστασίας-του-πολίτη-ο-371943

Στην Αθήνα βρέθηκε την περασμένη Παρασκευή ο συντονιστής Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας Νικόλαος Ντίτορας, προκειμένου να συμμετάσχει στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, έπειτα από πρόσκληση του γενικού γραμματέα Μεταναστευτικής Πολιτικής, Υποδοχής και Ασύλου Πάτροκλου Γεωργιάδη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, συζητήθηκαν θέματα που άπτονται της οργάνωσης και της λειτουργίας των Υπηρεσιών Αλλοδαπών και Μετανάστευσης των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων.

Ειδικότερα συζητήθηκαν θέματα οργάνωσης και λειτουργίας των υπηρεσιών μιας στάσης και ζητήματα κτιριακών και υλικοτεχνικών υποδομών, στελέχωσης των υπηρεσιών μιας στάσης, διαδικασιών χορήγησης των αδειών διαμονής και εξυπηρέτησης ειδικών κατηγοριών αλλοδαπών, όπως μόνιμης άδειας διαμονής επενδυτή.

Παράλληλα, έγινε εκτενής παρουσίαση από τον συντονιστή των ειδικών θεμάτων και προβλημάτων, που αντιμετωπίζει η Αποκεντρωμένη Διοίκηση όσον αφορά στα ανωτέρω ζητήματα.

Ο κ. Ντίτορας συμμετείχε στη συνάντηση εργασίας με τον προϊστάμενο της Διεύθυνσης Αλλοδαπών και Μετανάστευσης Θωμά Κάσσο, ο οποίος υπέβαλε γραπτό υπόμνημα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου