ΤΟΠΙΚΑ

Στο Αϊδίνι ο αντιδήμαρχος Βόλου Αργύρης Κοπάνας

στο-αϊδίνι-ο-αντιδήμαρχος-βόλου-αργύρ-371551

Το Αϊδίνι επισκέφτηκε ο αντιδήμαρχος περιφερειακών ενοτήτων Βόλου Αργύρης Κοπάνας και επιθεώρησε τις εργασίες πλακόστρωσης της πλατείας του Αγίου Χαραλάμπους.

Επίσης, ο αντιδήμαρχος είχε συνεργασία με τον πρόεδρο της ΔΚ Αιδινίου, Δημήτρη Βαλκανιώτη, για τα ζητήματα του χωριού.

Σε δηλώσεις του στη συνέχεια επισήμανε: «Εδώ οι δεσμεύσεις του δημάρχου μας, Αχιλλέα Μπέου, γίνονται πραγματικότητα και αναφέρομαι στην κατασκευή πιστοποιημένης παιδικής χαράς και στη διαμόρφωση με πλακόστρωση της πλατείας του Αγίου Χαραλάμπους και τη συντήρηση της πλατείας του κοινοτικού καταστήματος από τις τεχνικές μας υπηρεσίες.

Οι παρεμβάσεις αυτές αποτελούσαν αιτήματα της τοπικής κοινωνίας και του προέδρου Δημήτρη Βαλκανιώτη, με τον οποίο συνεργαζόμαστε άψογα και φέρνουμε θετικά αποτελέσματα στους τομείς της καθημερινότητας. Συνεχίζουμε να αλλάζουμε την εικόνα και τις συνθήκες της καθημερινότητας σε όλα τα χωριά μας».

Από την πλευρά του ο κ. Βαλκανιώτης ευχαρίστησε τη δημοτική αρχή του Αχιλλέα Μπέου και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι «η πολύ καλή συνεργασία και η αποτελεσματικότητα θα συνεχισθούν προς όφελος του χωριού μας και των δημοτών μας».

Εκ νέου παράσταση στην αρχαιολογία

Παράλληλα, ο αντιδήμαρχος έκανε εκ νέου παράσταση στην αρχαιολογία της Νέας Αγχιάλου, προκειμένου «να επιταχύνει τις εργασίες επί της οδού Ελευθερίας».

Ο κ. Κοπάνας διαπίστωσε ότι «προχώρησαν οι εργασίες στο μεγαλύτερο κομμάτι και έχει απομείνει ένα μικρό τμήμα, για το οποίο η επιβλέπουσα των εργασιών αποκάλυψης των αρχαιολογικών ευρημάτων δεσμεύτηκε ότι θα ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατόν».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου