ΤΟΠΙΚΑ

Ανακοίνωση – Έκκληση για βοήθεια

ανακοίνωση-έκκληση-για-βοήθεια-369306

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός απευθύνει έκκληση για βοήθεια προκειμένου να στηρίξει με είδη πρώτης ανάγκης τους πλημμυροπαθείς κατοίκους της Σερβίας, μετά τις καταστροφικές πλημμύρες που έπληξαν τη χώρα προκαλώντας τον θάνατο τουλάχιστον 45 ανθρώπων.

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός έχει έρθει ήδη σε επαφή τόσο με την πρεσβεία της Σερβίας στην Αθήνα όσο και με το Γενικό Προξενείο της Θεσσαλονίκης για τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης ( ρουχισμός για ενήλικες και παιδιά, στρώματα, κλινοσκεπάσματα, γαλότσες, φακοί, μπαταρίες, πτυσσόμενα κρεβάτια, είδη προσωπικής υγιεινής, απολυμαντικά προϊόντα).

Τα παραπάνω θα συγκεντρώνονται στα Γραφεία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Περιφερειακού τμήματος Βόλου οδός Αναλήψεως 255-Γαμβέτα ( 1ος όροφος) καθημερινά από 7:30 μέχρι 15:00 εκτός Σαββάτου και Κυριακής.

Επίσης, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι πολίτες που επιθυμούν και μπορούν να συνεισφέρουν οικονομικά, καταθέτοντας οποιοδήποτε χρηματικό ποσό στον ακόλουθο τραπεζικό λογαριασμό της ALPHABANK 112 00 2002 021470, που έχει ανοίξει για τον σκοπό αυτό η Πρεσβεία της Σερβίας στην Αθήνα.

Θεωρούμε ιδιαίτερα σημαντική τη συμβολή σας στην προσπάθεια μας να διατηρήσουμε ζωντανό το αίσθημα αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται σκληρά από τη φυσική καταστροφή.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου