ΤΟΠΙΚΑ

Δύο τόνοι ρούχα και τρόφιμα στο «Χαμόγελο του παιδιού»

δύο-τόνοι-ρούχα-και-τρόφιμα-στο-χαμόγ-367076

Από τον Φιλοπρόοδο Σύλλογο Αγχιάλου

Ξεπερνάει τους δύο τόνους ο συνολικός όγκος των παιδικών ενδυμάτων, υποδημάτων, παιχνιδιών και τροφίμων που συγκέντρωσε ο Φιλοπρόοδος Σύλλογος Ν. Αγχιάλου για το «Χαμόγελο του Παιδιού» στη διάρκεια των τριών τελευταίων χρόνων.

Ο δραστήριος και κοινωνικά ευαισθητοποιημένος Σύλλογος στηρίζει ενεργά τους οικονομικά αδύναμους κατοίκους, Ιδρύματα της περιοχής αλλά και το «Χαμόγελο του παιδιού», αναπτύσσοντας μια ακόμη συγκινητική πρωτοβουλία αλληλεγγύης.

Συγκεκριμένα, με πρωτοβουλία του ίδιου Συλλόγου συγκεντρώνονται είδη ρουχισμού και ειδικότερα κλινοσκεπάσματα, προκειμένου να ενισχυθούν οι πληγείσες περιοχές, από τις πλημμύρες, στη Σερβία και στη Βοσνία, με παράλληλο στόχο την περαιτέρω προσφορά βοήθειας στο «Χαμόγελο του παιδιού».

Αξίζει παράλληλα να σημειωθεί ότι η τοπική κοινωνία είναι αρωγός του ευρύτερου φιλανθρωπικού έργου που επιτελείται και στο πλαίσιο αυτό προσφέρονται γενναιόδωρα μεγάλος αριθμός ενδυμάτων δύο τουλάχιστον φορές το χρόνο, προκειμένου να καλυφτούν οι ανάγκες δεκάδων οικογενειών. «Είναι συγκινητική η ανταπόκριση της τοπικής κοινωνίας, αλλά και ευρύτερα, σε κάθε πρωτοβουλία που αναπτύσσουμε» αναφέρει ο πρόεδρος του Συλλόγου, Γιώργος Ταβέλης, προσθέτοντας παράλληλα ότι «τα είδη που συγκεντρώνουμε, τα προσφέρουμε σε οικογένειες συμπολιτών που αντιμετωπίζουν πρόβλημα, σε Ιδρύματα, στο Στέκι Προσφύγων, στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, αλλά και στο «Χαμόγελο του παιδιού».

Στην παρούσα φάση υποστηρίζονται οικονομικά ογδόντα περίπου οικογένειες της Ν. Αγχιάλου και όταν παρίσταται ανάγκη, καλύπτονται ακόμη και τιμολόγια της ΔΕΗ με πρωτοβουλία του Συλλόγου, προκειμένου να αποκατασταθεί το ηλεκτρικό ρεύμα, όταν υπάρχει αδυναμία πληρωμής.

Στο μεταξύ, η συγκέντρωση των ειδών που προορίζονται για τη Σερβία, τη Βοσνία και το «Χαμόγελο του παιδιού», πραγματοποιείται στα γραφεία του Συλλόγου και τα τηλέφωνα επικοινωνίας για τους ενδιαφερόμενους είναι : 2428076904 – 6974181937 What’up, 2428078647 – 6976508441 What’up, 2428077500, 2428078131 – 6949129295 και 2428300417.

ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΥΔΡΑΙΟΥ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου