ΤΟΠΙΚΑ

ΙΑΣΩ Θεσσαλίας: Πακέτα εξετάσεων για την Εβδομάδα Δράσης για τα Οστά και τις Αρθρώσεις

ιασω-θεσσαλίας-πακέτα-εξετάσεων-για-τ-366864

Η Εβδομάδα Δράσης για τα Οστά και τις Αρθρώσεις ξεκινά σήμερα 12 Οκτωβρίου με την Παγκόσμια Ημέρα Αρθρίτιδας, συνεχίζεται με την Παγκόσμια Ημέρα Σπονδυλικής Στήλης στις 16 Οκτωβρίου, με την Παγκόσμια Ημέρα Τραύματος στις 17 Οκτωβρίου και ολοκληρώνεται στις 20 Οκτωβρίου με την Παγκόσμια Ημέρα Οστεοπόρωσης. Με αφορμή την εβδομάδα αυτή, το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας προσφέρει μοναδικά πακέτα για τη διερεύνηση και την εκτίμηση μυοσκελετικών νόσων και τραύματος σε προνομιακές τιμές.

  • Πακέτο εξετάσεων για την πλήρη διερεύνηση μετεμμηνοπαυσιακής οστεοπόρωσης και δευτεροπαθούς οστεοπόρωσης στην τιμή των €70

(περιλαμβάνει ορθοπαιδική εκτίμηση, Dexa, γενική αίματος, alp, ασβέστιο, φώσφορο, μαγνήσιο, TSH, PTH, καλσιτονίνη, οστεοκαλσίνη, βιταμίνη D25)

  • Πακέτο εξετάσεων για την πλήρη διερεύνηση αρθρίτιδας στην τιμή των €80

(περιλαμβάνει ορθοπαιδική εκτίμηση, ακτινογραφία ανάλογα με την εντόπιση, RF, HLA)

  • Πακέτο εξετάσεων εκτίμησης και περιποίησης τραύματος στην τιμή των €50

(περιλαμβάνει ακτινογραφία ανάλογα με την εντόπιση, ιατρική εκτίμηση, καλλιέργεια τραύματος, αντιβιόγραμμα)

Οι εξετάσεις διενεργούνται κατόπιν ραντεβού στα τηλέφωνα: 2410996014 και ισχύουν έως 29/10/2021.

Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, περισσότεροι από 400 εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο πάσχουν από μυοσκελετικές νόσους όπως οστεοπόρωση, διαταραχές σπονδυλικής στήλης, τραυματισμούς και ζουν με χρόνιους πόνους στη σπονδυλική στήλη και τη μέση. Μάλιστα, οι μυοσκελετικές παθήσεις και η αρθρίτιδα είναι από τις βασικές αιτίες που προκαλούν αναπηρίες, απουσίες από την εργασία, επιτακτική ανάγκη για νοσηλεία και θανάτους στην τρίτη ηλικία.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου